Dřevěné vláčkodráhy

Není nic hezčího, než vykouzlit úsměv na dětské tváři. Děti mají spousty přání a splnit je nebývá vždy úplně snadné. Přinášíme vám klasické dřevěné vláčkodráhové stavebnice, které jistě nadchnout děti i dospělé. Potěšte své děti krásnou hračkou, která je zabaví na hodiny a hodiny a zároveň bude rozvíjet jejich schopnosti. Tvořivost, představivost, manuální zručnost, sebejistota, kreativita a motorické schopnosti jsou příkladem několika z celé řady dovedností, které pomáhají dětem rozvíjet naše výrobky.

Jde o kvalitní a designově velmi vydařené dřevěné vláčkodráhy, které můžete kombinovat nejen mezi sebou navzájem, ale i se všemi podobnými stavebnicemi na trhu. Dřevěné vláčkodráhy také můžete kdykoliv v budoucnu rozšiřovat o další komponenty. V nabídce máme několik kolejových setů včetně vláčků a dalších doplňků. K vaší vláčkodráze si můžete vybrat také velké množství prvků pro rozšíření, jako jsou mosty, tunely, mašinky, vagónky, koleje, autíčka a další doplňky. I díky těmto možnostem jsou tyto hračky velmi oblíbené.

Vláčkodráhy jsou vyrobeny z kvalitního bukového a borovicového dřeva a byly navrženy speciálně pro malé děti. Vyznačují se vysokou kvalitou, bezpečností a splňují veškerá kritéria a normy EU. Jsou samozřejmě zdravotně nezávadné a netoxické. Stavebnice neobsahují malé části, které by mohly děti vdechnout, nebo sníst.

Kompletní nabídku vláčkodrah i příslušenství najdete na stránkách našeho e-shopu www.drevene-vlackodrahy.cz .

Dřevěné vláčkodráhy Adresa : http://drevene-vlackodrahy.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Dřevěné vláčkodráhy, vláčkodráhy, mašinky, vláčkové sestavy, dřevěné hračky, vla
Uloženo: 14.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde