Ubytování na horách - šumava, krkonoše,

Přemýšlíte o tom, kam pojedete na dovolenou a nevíte kam? Nechce se vám k moři a máte radši zimu? Máte malé děti? A máte rádi Šumavu? Hledáte ubytování na Šumavě či ubytování na horách? O něčem bych věděla.
Doporučuji vám jet například do aparthotelu Teddy na Kvildě. Tento hotel je přímo zaměřený na rodiny s dětmi. Poskytují slevy, dále dítě do 2 let má ubytování zadarmo, dokonce týdenní skypas na 4 místní vleky zadarmo. Velkou výhodou je přímo umístěné dětské hřiště u hotelu. Tedy pokud spíše preferujete dovolenou např. na jaře, děti si mají kde hrát.
Pokud tedy i vy máte chuť vyrazit s dětmi na Šumavu, ať už na pěší túru po Šumavě, tak jako zimní dovolenou určitě doporučuji tento aparthotel Teddy, zaměřený na rodiče s dětmi.
Pokud byste raději zamířili třeba do Krkonoš, i tady máme pro Vás tip. Pension Monika či hotel Velveta neboli ubytování Špindlerův Mlýn - ubytování Krkonoše Vás jistě přesvědčí o tom, že zajet si na dovolenou právě do této oblasti bude jistě stát zato.
Pension Monika nabízí dvoulůžkové či třílůžkové pokoje se sociálním vybavením, trezorem a internetovým připojením zdarma. Je možné si také objednat apartmá, se dvěma ložnicemi a obývacím pokojem s kuchyňským koutem, lednicí, TV, SAT a koupelnu s vanou, WC s bidetovou sprškou.
Nebo pokud máte radši luxusnější ubytování, bude pro Vás více než vhodný nekuřácký hotel Velveta, který se nachází na okraji Špindlerova Mlýna. Tento hotel nabízí kromě ubytování i možnost léčebných a relaxačních procedur včetně masáží ve Wellness lázních.

Ubytování na horách - šumava, krkonoše, Adresa : http://aparthotel-teddy.com/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ubytování na Šumavě,ubytování Špindlerův Mlýn,ubytování Krkonoše
Uloženo: 21.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde