Robotická sekačka, robotický vysavač, an


Nač trávit celé sobotní odpoledne na zahradě, sečením Vašeho trávníku. Když si můžete pořídit robotickou sekačku ROBOMOW, která tuhle zdlouhavou práci vykoná za Vás. A vy si pěkně v klidu můžete vychutnat sobotní relax, zatímco sekačka ROBOMOW bude pracovat místo Vás.
Jak vlastně sekačka ROBOMOW vlastně funguje? Je to jednoduché kolem Vašeho trávníku rozprostřete drát, který uchytíte pomocí kolíků, které se dodávají v balení společně se sekačkou ROBOMOW. Drát zaroste do trávníku během 2 až 3 týdnů. Robotická sekačka ROBOMOW takhle rozpozná pomocí svých speciálních zabudovaných senzorů, kam až může zajít, ale jen do úrovně drátu. Pak už jen stisknete zelené tlačítko „Go“. Model S RL1000 a napájecí stanice pracuje ještě jednodušeji, ROBOMOW sama vyjede ze stanice v předem určený čas, který si můžete zvolit tzv. přednastavit, poseče a pak se následně vrátí do nabíjecí stanice. Tím pádem Vás je potřeba jen pro přednastavení zahájení sečení a více není potřeba, abyste se na sečení Vaše travnatého porostu dále podíleli.
Na podobném principu, tedy bez práce pro Vás, funguje i robotický vysavač iRobot Roomba. Dostane se i tam, kam se běžné vysavače neodváží – pod postele, pod nábytek, prostě téměř všude – a hlavně bez toho, aniž byste mu u práce museli asistovat! Vysavač Roomba s patentovanou čistící technologií, třemi účinnými úklidovými programy a senzory detekce nečistot se postará o špinavou práci sám.
Bezvadný je také antibakteriální vysavač Raycop, díky kterému se zbavíte 99,9% bakterií, virů a 93,5% roztočů. Je tedy více než vhodný zejména pro alergiky a astmatiky

Robotická sekačka, robotický vysavač, an Adresa : http://www.robomow.biz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Robotická sekačka,robotický vysavač,antibakteriální vysavač
Uloženo: 21.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde