Produkty pro Vaše děti.

Nabízíme Vám nejoblíbenější dětská odrážedla, odstrkovala a koloběžky pro bezpečné jarní řádění na čerstvém vzduchu. Nad novinkami v této oblasti jsme vyzpovídali Michalu Loudínovou, majitelku oblíbeného internetového obchodu s dětským zbožím Dráček.cz. Jaký je vlastně rozdíl mezi odrážedlem a odstrkovadlem? Odrážedla a odstrkovadla znamenají vlastně totéž. V dnešní době se ale oba výrazy začínají odlišovat. Odstrkovadla fungují na principu odstrčení a jsou proto o něco pomalejší než odrážedla. Právě proto jsou odstrkovala určena nejmenším dětem. (Nenechte se ale onou „pomalostí“ nachytat, Vaše ratolest bude na odstrkovadle bez dozoru pryč na to tata.)Kdy koupit odrážedlo, odstrkovalo, koloběžku? Tak to právě souvisí s věkem dítěte. Těžko budete kupovat batoleti koloběžku:). Na našem trhu jsou k dostání odstrkovadla určená dětem od 1 roku. Odrážedla jsou pak vhodná pro o něco starší děti – zhruba od 3 let. Koloběžky doporučujeme dětem zhruba od 6 let. Vždy ale závisí na dovednostech dítěte a také na výrobky, který chcete koupit.
Čeho by se měl člověk vyvarovat při výběru odrážedla a koloběžky? Začala bych asi nejprve tím, podle čeho rozhodně nevybírat. Rozhodně není dobré vybírat odrážedla, odstrkovadla a koloběžky podle ceny. Kvalita je opravdu důležitá. Jde nám přeci o bezpečnou zábavu našich dětí. Navíc levné výrobky z tržnice, nebudete mít, kde reklamovat a neseženete náhradní díly. Vybírat můžete podle výrobce a referencí. My, na Dráčkovi, doporučujeme odrážedla Azub. Jedná se o české výrobky, které jsme důkladně testovali s pomocí našeho malého syna:). Odrážedla a odstrkovadla by měla být pevná, stabilní, ale pokud možno co nejlehčí. Až přestane Vašeho nezbedu odrážení bavit, malou váhu odrážedla v ruce jistě oceníte.
Odrážedla, odstrkovadla i koloběžky jsou vyráběny v krásných barvách a se zajímavým designem. Děti v takhle malém věku ohromí především barva, případně různé doplňky, jako jsou zvonky, košíčky a podobně. Pro děti je nejdůležitější, že mohou na svém „pekelném stroji“ řádit o sto šest. Všechna představená odrážedla, odstrkovadla a koloběžky si můžete prohlédnout na Dráček.cz. Pokud budete mít jakékoli dotazy, určitě využijte kontaktu na stránkách.
Produkty pro Vaše děti. Adresa : http://www.dracek.cz/odrazedla/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Odrážedla
Uloženo: 10.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde