A-toys pro hraní, učení i tvoření

Myslíte si, že angličtina či matematika nemůže být zábavou? U A-toys naleznete mnoho her pro děti značky Orchard Toys, dětské knížky v angličtině i další výukové materiály, které dětem umožní zábavnou formou rozvíjet své znalosti! Oživte tak výuku – pomůcky jsou vhodné také pro jazykové školy, do školek i škol.

A-toys je také přímým dovozcem kartonových modelů ke tvoření německé značky Calafant. Jsou to vlastně lepenkové skládačky větších rozměrů, které si děti po složení vymalují, polepí, či jinak dotvoří dle svých představ. Pak si se svým dílem mohou hrát, ať již to bude rytířský hrad, pirátská loď, pevnost, zámek pro růženku, domeček pro panenku, celá farma, či robot. Vyzkoušejte něco nového a kreativního, co rozvíjí dětskou fantazii – uvidíte, že se děti zabaví a budou mít radost z vlastního výtvoru !

Dalším zajímavým sortimentem, který na český trh A-toys přináší, jsou dřevěné hračky Bigjigs - dřevěné vláčkodráhy, makety potravin, různé motorické hračky, provlékačky, či vkládačky. Děti si tak mohou doplnit své vláčkodráhy i kuchyňky o další neotřelé kousky, což jistě uvítají.

Pro miminka a menší děti nabízí A-toys prověřenou kvalitu značky Tolo, vysoce kvalitní dřevěné klipy a řetězy na kočárek německého výrobce Heimess, nebo také textilní babybloky a hrací deky od českých výtvarnic a šiček, sdružených pod značkou Ludus.

Pro starší pak například stavebnice a mozaiky italské značky Quercetti, velké množství různých kreativních setů a produktů ke tvoření (z nichž určitě zaujme bezkonkurenčně nejširší nabídkou lepenkových modelů ať již zmíněné značky Calafant, nebo jiných výrobců). Nezapomíná ani na školáky a malé vědce, pro něž naleznete v jejich nabídce spoustu zajímavých položek od americké značky 4M až po holandskou SES-Explore. Velmi oblíbené jsou dinosauří vykopávky se skládací kostrou, sety mladého zlatokopa, biologa, nebo detektiva.

S tím, jak se stává plavání dětí všech věkových kategorií stále populárnějším, roste i poptávka po nejrůznějších plaveckých pomůckách. A-toys tak vychází rodičům i organizacím vstříc obsáhlou nabídkou těchto pomůcek od obou českých výrobců. Můžete si tak třeba nakombinovat všemožné plavecké desky, plováky, nadlehčovací kroužky i rukávky, plavecké pásy, vesty, pontony i hračky do vody ve stejné barvě.

Obecně lze internetové stránky e-shopu a dovozce A-toys doporučit k nahlédnutí minimálně pro zajímavou nabídku produktů pro děti nejen ke hraní, ale i učení a tvoření. A jelikož jsou přímí dovozci, mnohé z nich naleznete na našem trhu exkluzivně pouze v nabídce jejich e-shopu.

Taktéž zaměření na angličtinu pro děti je vysoce aktuální a většina rodičů jistě uvítá levné anglické knížky pro děti i veselé kvalitní hry Orchard Toys. Vždyť při hrách se mimo jiné rozvíjí komunikační i další sociální dovednosti, jsou konstruktivní, rozvíjejí hravost a kladné emoce, trénují trpělivost, podporují pozorovací a paměťové schopnosti. Zabaví děti, ale jsou také možným prostředkem trávení společného času s dospělými - v dnešní uspěchané době velmi důležitý moment utužování rodinných vztahů.

Takže hrajte si s dětmi a budete-li hledat s čím, nezapomeňte se podívat k A-toys !




A-toys pro hraní, učení i tvoření Adresa : http://www.a-toys.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: plavecké pomůcky, kartonové modely, Calafant, Bigjigs, angličtina pro děti
Uloženo: 25.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde