Návod jak najít levnější povinné ručení

V tomto textu bychom vám chtěli dokázat, že existuje cesta jak najít ještě levnější a ještě výhodnější povinné ručení, než to, které máte sjednané nyní. Jak uvidíte není to nic složitého a nemusíte ani nikam chodit. Povinné ručení levné a bez chyby totiž najdete během několika málo okamžiků pomocí svého počítače..
A jaký je tedy postup pro nalezení nejlevnějšího povinného ručení?!
1.Nebojte se dát výpověď z povinného ručení současné pojišťovně. To musíte udělat minimálně 6 týdnů před skončením smlouvy, někdy k nejbližšímu datu platby.
2.Pořiďte si internetové připojení a počítač, ať jste online a můžete provádět operace a srovnávat povinné ručení v reálném čase.
3.Zapamatujte si internetovou adresu www.ruceni-povinne.eu
4.Najděte si svůj velký technický průkaz, a nebo mějte kopii, či přesnou paměť
5.Připojte se k internetu ze svého počítače. Zadejte do svého internetového prohlížeče www.ruceni-povinne.eu
6.Dostanete se na úvodní stránku o povinném ručení, kde se vám otvírá studnice informací o tomto tématu. Nejen kalkulátor povinného ručení. Nejen poradna pro běžné situace, které vás mohou na silnicích potkat, ale rovněž novinky v povinném ručení přímo od pojišťoven či černá kronika povinného ručení, která ukazuje temné stránky nehod a zážitky jejich účastníků.
7.Najeďte si na kalkulačku povinného ručení nebo se na něj proklikejte v menu povinného ručení
8.Vyplňte přesně a kompletně kalkulačku povinného ručení, je to jednoduchá a rychlá záležitost, která vám zabere asi dvě minuty
9.Klikněte na ikonku chci nejlevnější povinné ručení
10.Během sekund vám kalkulátor povinného ručení provede porovnání povinného ručení a navrhne nejvhodnější varianty od každé pojišťovny tak, abyste si z desítek tisíc kombinací nemuseli vybírat přímo, ale kalkulátor povinného ručení vám navrhne předvýběr, kde jsou ty nejvhodnější nabídky povinného ručení vám na míru, vašemu vozu a vašim řidičským zkušenostem.
11.Vyberte si variantu povinného ručení, která vám nejlépe vyhovuje. A klikněte na ni.
12.Vyplňte své osobní údaje a odešlete na online povinné ručení klientskou pohotovost internetového obchodníka a poradce v povinném ručení.
13.V okamžiku obdržení objednávky na vámi vybrané povinné ručení dostanete na email potvrzení o obdržení objednávky a poštou vám budou zaslány smlouvy k podpisu spolu se zelenou kartou, které byste měli podle schopností České pošty obdržet do dvou dnů do vaší schránky.
14.Vy smlouvě na nové povinné ručení podepíšete a pošlete zpět na naši adresu. Zaplatíte povinné ručení na účet pojišťovny, který obdržíte spolu se smlouvou.
15.A můžete jezdit s vaším pojištěným vozidlem a levnějším povinným ručením. A samozřejmě vychutnat si radost z jízdy.
Vidíte, že získat povinné ručení online tedy přes internet je snadné a rychlé. Navíc je to moderní způsob, kdy se nemusíte potkávat s žádným finančním poradcem, který navíc ani nemá k dispozici takovou kalkulačku, která je na zmíněném webu. Za vyzkoušení nic nedáte a zjistíte, že povinné ručení přes internet vám ušetří peníze ve vaší kapse, za které si můžete koupit, jiné užitečnější věci.

Návod jak najít levnější povinné ručení Adresa : http://www.ruceni-povinne.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Povinné ručení, nejlevnější povinné ručení
Uloženo: 13.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde