Úvěrové podvody

V takových případech může zachránit jen rychlá finanční injekce v podobě půjčky, ke které se tak rozhodne mnoho klientů. Bohužel se mohou dostat do ještě těžší situace – pokud narazí na podvodníky a bude na ně spáchán tzv. úvěrový podvod.
Úvěroví podvodníci mají žně

Je jedno, zda je klient v obtížné životní situaci, nebo mu jen schází pár tisíc na dovolenou. Pokud zvažuje půjčku a nakonec podepíše smlouvu s neznámou společností, podstupuje riziko.

Mnoho „úvěrových“ společností totiž vydělává na podvodných praktikách, které však mají ošetřeny zákonem. Typickým případem je, že důvěřivému klientovi vystaví naprosto nevýhodnou smlouvu, strhnou mu peníze z účtu a samotnou půjčku neposkytnou. Pokud se podvedený rozhodne bránit, společnost ho podepsanou smlouvou snadno přemůže.
Chcete si vzít úvěr? Podívejte se nejdřív na ÚvěrovéPodvody.eu

Boj s úvěrovými podvodníky je však nyní snažší. Předtím, než se rozhodnete podepsat smlouvu, navštivte specializované fórum zaměřené na úvěrové podvody. Rychlá kontrola vás může ochránit nejen před zbytečně zahozenými penězi, ale i před dalšími praktikami podvodníků.
Úvěrové podvody Adresa : http://www.uverovepodvody.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: úvěr, peníze, půjčky, podvody,
Uloženo: 08.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde