Hostesky a promotéři

Profesionální asistence lidí zaškolených na podobná setkání je v současné době stále žádanější. Hostesing je o nabídce lidí, schopných asistovat na patřičné úrovni vzhledové a znalostní. Hostesky, promotéři a koordinátoři jsou na všechny akce řádně připraveni a snadno zvládnou vyřešit i náhlé problémy.
Hostesky prošly pečlivým výběrovým řízením a jsou i nadále patřičně proškolovány v obasti asertivity, komunikaci a image. Dovedou si poradit při živém rozhovoru, v telefonu a rozhodně jim neschází schopnosti zaujmout pozornost vašich pozvaných přátel a klientů. Samozřejmostí je úsměv, zdvořilé podávání rukou a zvládnutý seznam povinností, které mají na starosti.
Jsou vždy připravené. Mají-li prezentovat výrobky, naučí se o nich vše podstatné. Potřebujete je na golfový turnaj? Osvojí si znalosti pravidel golfu a příslušnou etiketu. Mají se stát středem veselé společnosti v maskách? Ani jim nebudou chybět maškarní kostýmy, skvostné masky, paruky a jiné doplňky – zároveň se s úsměvem a přirozenou lehkostí postarají o proběhnutí dle požadavků.
Kladen je důraz na vynikající image. Stylisté a vizážisté, spolupracující s firmou Fresh Production s.r.o. , nenechají žádné hostesky v nouzi a poradí jim vše potřebné k dokonalé prezentaci. Pomohou vymyslet elegantní účes, vyberou luxusní nebo rozverné oblečení. Doladí módní detaily vhodnými šperky, obuví, pásky, čelenkami apod. Potom už stačí vyrukovat s neodolatelným šarmem a budete si říkat, jak jste udělali dobře, že jste průběh akce svěřili znalcům v tomto oboru. Riskovat se skutečně nemusí vždy vyplatit, s námi máte jistotu dobře odvedené práce.
Hostesky a promotéři Adresa : http://www.freshproduction.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hostesky, hostesky Praha, hostesing, agentura hostesky
Uloženo: 02.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde