Přímý prodej s Amway

A přesto jsou možnosti, jak těchto cílů dosáhnout. Jednou z nich je práce v přímém prodeji ve spolupráci se společností Amway . Ta nabízí reálnou příležitost získání přesně definovaných zajímavých příjmů a odměn při prodeji značkových výrobků denní potřeby a vytvoření si vlastního podnikání. Spolupráce s Amway není omezena ani věkem, ani vzděláním a je vhodná pro muže i ženy všech sociálních skupin. Firma Amway prostřednictvím sítě svých nezávislých prodejců prodává vysoce kvalitní vlastní výrobky z oblasti kosmetiky značky Artistry a Beautycycle, doplňků stravy značky Nutrilite, péče o domácnost LOC a SA8, nádobí iCook, vodní filtry eSpring a další doplňkový sortiment. Svým nezávislým prodejcům poskytuje trvalou podporu ve formě školení a logistické a administrativní zázemí.

AmwayZahájení činnosti není spojeno s žádnými velkými vstupními investicemi, není třeba mít provozní místnosti , není nutné brát si úvěr. Hlavní investicí je odhodlání a chuť pracovat a vzdělávat se.

Amway, která tuto podnikatelskou příležitost nabízí, je vedoucí firmou přímého prodeje na světě. Byla založena před 52 lety v Michiganu v USA a před 17 lety zahájila činnost i v České republice. Působí ve více než 60 zemích a její obrat přesahuje ročně 8 miliard USD. Spolupracuje s ní celosvětově více než 3 miliony nezávislých prodejců.

Za dlouholeté obchodní úspěchy vděčí firma Amway unikátnímu prodejnímu systému, neustálé péči o své prodejce a vysoké kvalitě svých výrobků.
Přímý prodej s Amway Adresa : http://amwaycr.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Amway, Artistry, Beautycycle, LOC, Nutrilite, SA8
Uloženo: 16.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde