Alkohol testr

Alkohol v našem těle má negativní vliv na zrakové vnímání, vnímání barev, reakční čas, odhad vzdálenosti, rozlišení a pojmenování rizika a spánek za volantem. Alkohol za volant nepatří a jen malá investice do alkoholtesteru nás může ujistit, že můžeme bezpečně za volant zasednout a vydat na naši cestu.
Profi alkoholtestery s elektrochemickým čidlem - Fuell cell jsou v České republice schváleny jako stanovená měřidla. Tato čidla měří s přesností na tisíciny promile a velkým rozsahem měření od 0,00 až 6 promile alkoholu v dechu. Tyto profi alkoholtestery jsou často zakupovány velkými společnostmi nebo státními či městskými organizacemi jako jsou městská policie. Na trhu se nabízí i příslušenství k některým typům těchto profi alkohol testerů, které umožňuje zaznamenání výsledků dechové zkoušky do počítače nebo jejich vytisknutí a jejich případné pozdější vyhodnocení.Osobní nebo také domácí alkoholtestery s polovodičovým čidlem jsou používány pro občasnou kontrolu alkoholu v dechu v řádu stovek měření. Naměřené hodnoty jsou závislé na síle dechu a jiných chemických látkách, které se mohou v dechu vyskytovat. Stabilita polovodičových čidel je výrazně nižší než u Fuell cell, také dochází k jejich rychlejšímu opotřebení. Ale i přes tuto svoji slabinu mohou posloužit jako prevence v domácnosti nebo při rozhodování zda zasednout za volant Vašeho vozu. Výrobcem „posvěcený“ alkoholtester s polovodičovým senzorem může být velice kvalitní a je rozhodně lepší volbou než alkoholtestery nabízené pro reklamní účely nebo od neověřených výrobců. Radíme nepodlehnout nabídce trhu v oblasti obzvláště levných, nekvalitních a nepřesných alkoholtesterů bez značky. Tyto alkohol testery nejsou mnohdy schopny naměřit nízké hodnoty alkoholu v dechu a tedy možnost zasednout za volant a vyhnout se tak střetu se zákonem. Vlastnictví alkoholtesteru, který není schopen naměřit zbytkový alkohol druhý den, nebo Vás neujistí kdy můžete zasednout za volant po jednom pivu k obědu, ztrácí smysl.
Od kvality čidla/detektoru je odvislá i cena samotného alkoholtesteru. Levnější alkohol testery s polovodičovými čidly se lépe hodí pro domácí účely a potřebu. Profi alkohol tester s elektrochemickými čidly mohou sloužit pro samotnou kontrolu orgány státní správy nebo zaměstnanců ve společnostech.
V nabídce ALKOHOLTESTER-SHOP jsou detektory do nichž se dýchá jak pomocí trubiček (náustků) tak i bez nich, tedy přímo do alkohol testeru. Dýchání do alkoholtesteru přímo se může zdát příjemné a pohodlné, ale nese s sebou riziko špatného foukání (např. do detektoru nefoukáte vzduch z plic, ale z úst). Naše doporučení zní, dobře si přečíst návod k používání Vašeho alkoholtesteru je nezbytné pro zjištění správných hodnot a kvalitní, smysluplné měření. Pokud si přejete být detektorem ujištěni o množství vdechnutého vzduchu, není to problém, v nabídce jsou alkohol testery, které jsou schopny Vám tuto informaci nahlásit na displej (např. AL 2500 black, AL 6000 Lite, DA 5000 a jiné).
Nejcitlivější součástí detektoru je čidlo, proto je nutné o něj pečovat. Povinná (doporučená výrobcem) kalibrace čidla pro zajištění přesného měření Vašeho alkoholtesteru by měla být samozřejmostí. Velice praktické jsou alkoholtestery nabízené v kufříku (např. CA 2010 nebo AL 7000), který může předejít poškození alkoholtesteru jako takovému.

Alkohol testr Adresa : http://www.alkohol-tester-shop.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: alkohl testr
Uloženo: 20.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde