Rodinné domy na klíč - IPS

Stavební firma Inženýrské a pozemní stavby, s.r.o. nabízí svým zákazníkům realizaci rodinných domů na klíč na celém území ČR.

Nová prezentace www.ips-ov.cz



Především z důvodu prezentace pestrého portfolia služeb naší společnosti, jsme se v polovině roku 2010 rozhodli pro vytvoření nové webové prezentace, která by nám pomohla lépe prezentovat naše služby a rovněž zlepšit komunikaci s našimi zákazníky a dodavateli. Našim hlavním požadavkem byl čistý a přehledný design, uživatelsky přívětivá architektura a funkcionalita prezentace, call-to-action prvky a hlavně, různé druhy možnosti komunikace s návštěvníky prezentace.

Nová prezentace byla spuštěna v říjnu roku 2010. Již od spuštění prezentace jsme dostávali kladné ohlasy jak ze strany nových nebo stálých zákazníků, ale rovněž ze strany dodavatelů a jiných spolupracujících firem. Pro realizaci jsme si vybrali společnost Aspecto s.r.o. Prezentace využívá technologií JS, AJAX, PHP, Mysql, šablony jsou (x)html/CSS strict validní. Společnost nám dále dodává služby SEO/PR.

Kdybych měl z vlastního pohledu zhodnotit, jak se společnosti podařilo naší prezentaci realizovat, hodnotil bych jako ve škole známkou 1-. Design je dle našich představ, čistý, lehký a uživatelský. Prezentace je rychlá, na několik kliknutí se návštěvník dostane kamkoliv do hloubi webu. Veškeré důležité informace o našich službách a konkurenčních výhodách jsou na hlavní straně nebo jsou dosažitelné na 1 kliknutí. SEO optimalizace prezentace dosáhla během 2 měsíců výborných výsledků, kdy jsme se dostali na vysoce konkurenční slova "domy na klíč", "rodinné domy na klíč", "nízkoenergetické domy na klíč" na první stránku vyhledávače Seznam.cz. Na ostatní klíčová slova se pohybuje na 2. stránce s výhledem na stránku první. Jediné mínus považuji nyní v provázanosti některých stránek, které k sobě logicky patří, ale na tomto interním propojení příslušných stránek se již pracuje.

Máte-li vy cokoliv k naší prezentaci, bude rádi i za váš komentář nebo mini recenzi.

Rodinný dům pro každého z vás



Ještě stále nebydlíte ve svém? Rádi byste si užívali života ve vlastním rodinném domě? Využijte našich služeb v oblasti výstavby nízkoenergetických rodinných domů na klíč.


Rodinné domy na klíč - IPS Adresa : http://www.ips-ov.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: domy na klíč, rodinné domy, projekty rodinných domů,
Uloženo: 05.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde