Hostesky a promotéři

Pokud dosud nemáte zkušenosti s podobnými akcemi, nezoufejte a obraťte se na hostesky a promotéry, jejichž znalosti a zkušenosti jsou na potřebné úrovni. Nejen firemní večírky, ale i veletrhy, promotion akce, galavečery, roadshow, golfový turnaj a mnoho dalších kulturnícj a společenských akcí se neobejdou bez asistence spolehlivých lidí a bez promyšlené přípravy.
Hostesky Praha se svým profesionálním přístupem postarají o hladký průběh akce a jejich spolehlivou asistenci jistě oceníte. Jednají vždy na profesionální úrovni a dovedou si poradit i v nepříjemným záležitostech. Na akcích se prezentují perfektním vzhledem, skvěle padnoucím oblečením, vybraným pro podle požadavků a milým úsměvem. Hostesky umí zaujmout hosty a vaše klienty přirozeným půvabem, vstřícností a ochotou. Jejich jednání je samostatné a nečiní jim potíže komunikovat, pokud si to situace vyžadují.
Naše hostesky se uplatní i na událostech pořádaných pro zahraniční přátele a hosty, nechybí jim totiž ani jazykové znalosti a vybrané způsoby. Mají za sebou náročný konkurz, obsáhlou přípravu a řadu zkušeností ke zvládnutí podobných momentů.
Hostesky a promotéři z Fresh Production s.r.o. mají plné šatníky různých kostýmů, luxusního i sportovního oblečení. Nechybí koktejlové šaty, reprezentativní obuv a vhodné elegantní módní doplňky. Pokud se stane, že se na vaši akci žádný z vlastněných kostýmů nebude dostatečně hodit, zajistíme si úplně nové a dámy s pány oblékneme tak, aby ani sebemenší detail nezkazil dojem. K doladění detailů máme k dispozici rady stylistů a vizážistů.
Máte chuť se informovat o možnostech získání hostesek a promotérů? Neváhejte nás kontaktovat a domluvíme se na konkrétních záležitostech.

Hostesky a promotéři Adresa : http://www.freshproduction.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hostesky, hostesky Praha, hostesing, agentura hostesky
Uloženo: 05.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde