Ronaldinho ve spolupráci s Amway kope ve

Hranice USD 100.000,- byla v tomto projektu překonána! Hattrik, kterého dosáhl Ronaldinho v zápase AC Milán proti FC Siena nejen zajistil jeho týmu vítězství, potěšil fanoušky, ale také pomohl překonat hranici 100.000 dolarů, které věnoval Amway Nutrilite na výstavbu dětského sportovního střediska v městě L´Aquila v kraji Abruzzo poničené rozsáhlým zemětřesením.

Ronaldinho k tomu řekl: „ Jsem šťasten, že jsem dosáhl takového úspěchu. Střílet goly je moje práce, ale velmi mne těší, když mám spolu s Amway Nutrilitem zároveň možnost přispět k tomu, aby se dětem v Abruzzo dařilo lépe. Udělám vše pro to, abych do konce sezony mohl do této kampaně ještě významně přispět.“ Góly, které nastřílel v loňské sezoně útočník AC Milán, již přinesly USD 100.000,- pro dětskou nemocnici Buzzi v Miláně.
Amway Nutrilite

Amway Nutrilite ,vedoucí světová značka doplňků stravy, vitamínů a minerálů je smluvním partnerem AC Milán a oficiálním dodavatelem doplňků stravy pro jeho fotbalový tým. Nutrilite je jedinou světovou značkou vitamínů a minerálů, která přírodní suroviny pěstuje, sklízí a zpracovává na svých vlastních certifikovaných organických farmách v Kalifornii, ve státě Washington, v Mexiku a v Brazílii.
O Amway

Amway je vedoucí firmou přímého prodeje ve světě, založená před 50 lety, která vyvíjí, vyrábí a prodává prostřednictvím sítě svých nezávislých prodejců více než 450 výrobků výrobků s oboru kosmetiky, doplňků stravy, péče o tělo, péče o domácnost a další sortiment. Působí ve více než 60 zemích a teritoriích celého světa vč. České republiky, kde začala svojí činnost v roce 1994. S Amway spolupracuje celosvětově přes 3 miliony nezávislých prodejců.
Nadace AC Milan

Fotbalový tým AC Milán měl vždy pozitivní vztah k charitě a sociálním programům. Nadace vznikla v roce 2003 jako výsledek přání AC Milán vytvořit instituci, která by mohla charitu rozvíjet systemově a pravidelně. Nadace již uskutečnila 55 projektů v Itálii a ve světě a darovala přes 4 mil. euro .
Ronaldinho ve spolupráci s Amway kope ve Adresa : http://amway-charita.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Amway, Ronaldinho, Amway Nutrilite
Uloženo: 24.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde