Reklamní materiály

Nope vznikl již v roce 1994 a od samého počátku stál v jeho čele Peter Noščák. Během let docházelo k rozšiřováni sortimentu, spolupráce s význačnými firmami jako jsou Estap Bohemia, Rathgeber k.s a Rangl. Vyvíjeli jsme technologie a přicházeli jsme na nové postupy. Technologie potisků na různé materiály. Zejména u textilu máme zkušenosti s mnoha druhy značek např.: Adler, Fruit of the Loom, Sol’s, Xfer, B&C, Atlantis, Roly, James&Nicholson…).
Vždy, ať jsme již vyráběli jakékoliv reklamní materiály, nám šlo především o dobře odvedenou práci v podobě reklami pro naše klienty.Vždyť co nejlépe reprezentuje firmu – její schopnosti a reklamní materiály. Reklamní materiály jsou to co klientovi připomene uspešnou spolupráci s Vámi. Vždy když vezmou do ruky propisku z reklamnim potiskem,etiketu. vlajku či medaili vydanou ku příležitosti uskutečneného kontraktu tak si na Vás vzpomenou. A proto jme tu my.Nabizíme reklamní předměty a kompletní reklamní materiály pro Vaši společnost. Vybavíme vás reklamními předměty – štítky, etiketami počánaje přes tužky s reklamním potiskem, reklamní potisk, potiskem triček, reklamními kšiltovkami a kompletnim reklamnim oblečením. Nabízíme nejen potisk triček, ale I vyšívání a či potisk kšiltovek. Využíváme jak strojní vyšívání tak různé druhy potisku jako je sítotisk, 3D tisk, flock, sublimační tisk či aplikace kamínků. Zkrátka z druhů reklamního potisku si u nás vybere každý.
Vyrobíme vám dnes tak populární odznaky jak ražené, lité, tištěné, laser, smaltované, eloxované, s pryskyřicí a odznaky s polyesterem.
Zajišťujeme reklamní tisk, reklamní výrobu a tiskové práce.
Nopetyn - reklamní předměty to je naše. Navštivte nás v Týně nad Vltavou a uvidíte, že reklamní výroba u nás dostává nový rozměr.

Reklamní materiály Adresa : http://www.nopetyn.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: reklama
Uloženo: 06.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde