Vyzkoušejte vlastnosti fólií

Strečová fólie je vynikající ochranou například kartonů a celých palet při přepravě zboží nebo při následném skladováním. Díky optimální průtažnosti, elastické paměti a lepkavé přilnavosti se velmi dobře přizpůsobí tvarům baleného zboží a výrobků. Strečovou fólií bezpečně zafixujeme kartony na paletě nebo snadno spojíme
více krabic dohromady a ušetříme na dopravném. Dokonale chrání před prachem, špínou a deštěm. Dejte sbohem
nepříznivému počasí. Vhodnou fólií na balení křehkých předmětů je například bublinková fólie. Nepromačkáme-li předem všechny bublinky, je bublinková fólie vynikající a snadno použitelná ochrana zboží před nárazem, oděrem a jiným mechanickým poškozením. Při balení krabic vyplníme prázdný prostor okolo skla, porcelánu, nábytku, elektroniky a jiných křehkých předmětů bublinkovou fólií.
Pokud chcete mít ve svých dokumentech přehledný pořádek ať už se jedná o papíry v kanceláři či v domácnosti jsou vhodným způsobem archivační krabice. V archivačních krabicích můžete archivovat faktury, dodací listy a jiných účetních dokladů a dokumentů. V domácnostech se nám mohou stát velmi dobrým pomocníkem při udržování pořádku a přehledu ve věcech. Hodí se například pro ukládání fotek, sešitů, časopisů a v neposlední řadě také hraček. V kanceláři nám mohou krabice pomoci před prachem a poškozením dokumentů. archivační krabice můžeme použít i na transport nebo ukládání volných dokumentů, složek nebo katalogů.
Vyzkoušejte vlastnosti fólií Adresa : http://www.eshop-obalove-materialy.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: archivační krabice, fólie
Uloženo: 05.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde