PR agemntura Beaufort

Jsme PR agentura , která klientovi garantuje výsledky své práce. Naší specializací je produktové public relantions a PR na internetu . S naší prací se každodenně potkáváte, ale nevíte o tom. Jsme orientováni na výsledek, ale etika je pro nás na prvním místě. Prošlapáváme nové cesty a předkládáme klientům výsledky naší práce v oblasti Public Relations. Specializujeme se na činnosti, které klientům pomáhají získávat lepší pozice na trhu. Při prošlapávání nových cest jsme například v oblasti Media Relations vytvořili metodiku měření výsledků aktivit, která je ojedinělá, a podle nás nejlépe vystihuje jejich hodnotu. Zaměřujeme se na budování kvalitních vztahů s veřejností především pomocí komunikace s médii.
PR agentura Beaufort se zabývá oblastí Public Relations, organizováním tiskových a klientských konferencí, optimalizací pro vyhledávače, reklamní činností včetně plánování a nákupu médií, výrobou klientských magazínů či newsletterů, promotion aktivitami, direct mailingem a řadou dalších aktivit. Své služby nabízíme i na Slovensku.

Naše podnikání je založeno na kvalitě jednotlivce. Vybíráme do týmu férové a pracovitě lidi, kteří dodržují základní principy slušného pohledu na život. Nepřipadá nám to jako suchá teorie, vybrali jsme si tuto složitější cestu, protože jsme přesvědčeni o tom, že ta jediná má šanci pro dlouhotrvající vztah s okolím.

Public Relations nechápeme v negativním smyslu jako manipulaci, ale jako zprostředkování informací a také se za zprostředkovatele považujeme. Chceme uspokojit jak požadavky klienta, tak například poptávku novinářů po informacích.

V rámci Public Relations ctíme hru podle pravidel fair-play.
PR agemntura Beaufort Adresa : http://beaufortcz.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Beaufort, Public Relations, PR, PR agentura, PR na internetu
Uloženo: 03.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde