IQ Board – skvelé interaktívne tabule

Dlhú dobu boli chytré interaktívne tabule výsadou len pre luxusné firmy, bohatých jedincov a prípadne školy, ktoré si vďaka sponzorom a darom mohli obstarať úplne výnimočnú vec, ako je interaktívna tabuľa. V čom tkvie kúzlo interaktívnych tabulí? Kto niekedy nejakú vyskúšal, tak musel byť ohromený skvelou funkčnosťou a praktickosťou. Ovládať programy a počítač môžete pomocou špeciálnej ceruzky na tabuľu, alebo prstom. Do tejto doby si interaktívne tabule mohol zaobstarať málokto, avšak vďaka spoločnosti MJB Communication sa situácia mení. MJB Communication ponúka výborne vybavené interaktívne tabule za nízke ceny, preto si ich môže dovoliť podstatne viac ľudí, než kedykoľvek predtým.

Najobľúbenejším typom interaktívnych tabulí je IQ Board PS, ktorá je špeciálne navrhnutá na školské, školiace a prezentačné účely. Vďaka tejto kvalitnej, ale zároveň lacnej tabuli budete môcť prezentovať rôzne druhy tovaru, uskutočňovať vo firme moderné školenia pomocou interaktívnej tabule, či vyučovať žiakov s touto špeciálnou pomôckou. Celá tabuľa je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči vlhkosti a umožňuje jednoduché čistenie. Predná strana je výborne pružná a oproti tomu zadná pevná hliníková strana chráni tabuľu pred rôznymi druhmi poškodenia. Používanie IQ Board PS je naozaj jednoduché, ceruzkou na tabuľu, alebo prstom môžete vďaka interaktívnej tabuli riadiť celý počítač a rôzne programy.

Interaktívna tabuľa IQ Board PS sa ľahko montuje, buď sa dá pripevniť jednoducho na stenu, alebo ju môžete umiestniť na pevný stojan, je to len a len na vás. Pri interaktívnych tabuliach IQ Board je naviac priložený špeciálny software, s ktorým sa stane používanie tabule ešte príjemnejšie a jednoduchšie. Vďaka IQ Board budete môcť so svojimi priateľmi, alebo spolupracovníkmi zdieľať rôzne dokumenty, videá či prezentácie.

IQ Board – skvelé interaktívne tabule Adresa : http://www.mjbcommunication.com/IQboard.php
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: interaktívne tabule, interaktívna tabuľa, IQ Board, IQ board PS, MJB Communicati
Uloženo: 22.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde