Vystupte z šedi konfekčního oblékání!

Díky T-shocku si můžete snadno a rychle vytvořit originální vlastní návrh potisku, který nikdo jiný nemá. Má Vaše přítelkyně narozeniny a Vy si lámete hlavu s dárkem, který ji nadchne? Není nic jednoduššího, než navštívit internetové stránky www.t-shock.eu a pomocí našeho online tvořiče vykouzlit dárek, na který nezapomene.

Tvořič je flashová aplikace, ve které jsou dostupné nástroje pro vytvoření a úpravu potisku, knihovna obrázků a přehled podkladů pro potisk. Potisk triček a jiných produktů můžete v této aplikaci libovolně upravovat: zvětšovat, zmenšovat, otáčet. Také můžete jako potisk zvolit fotky, kombinace více fotek, obrázků a textů a potisk umístit na přední nebo zadní stranu trička. Veškerý potisk je realizován technologií digitálního tisku, což je moderní technologie potisku, což je moderní technologie, která umožňuje tisknout například i bílé obrázky na černý podklad. Jedná se o kvalitní a odolný potisk dostupný již od jednoho kusu.

Chcete lehké letní tričko bez rukávů? Nebo snad s dlouhým rukávem na zimní radovánky? T-shock.eu nabízí široký sortiment podkladů (zboží) pro vytváření produktů. Z oblečení máte k dispozici různé střihy pánských, dámských i dětských triček v gramážích od 150 do 240g/m , pánské i dámské mikiny s kapucí v gramáži 320g/m , sportovní dresy a spodní prádlo (boxerky a tanga). Z dárků nabízíme hrnky, puzzle, polštáře, podložky pod myš, plyšáky, přívěšky a různé velikosti placek se spínacím špendlíkem.

Ne každý je fanouškem nakupování a „létání“ po obchodech zvláště v dnešní uspěchané době. Pokud i Vy zvolíte nákup z pohodlí domova budou stránky www.t-shock.eu tou pravou volbou pro Vás.
Vystupte z šedi konfekčního oblékání! Adresa : http://www.t-shock.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vlastní návrh potisku, potisk triček
Uloženo: 21.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde