Thajské lucerny Štěstí mohou splnit Vaše

Slyšeli jste již o thajských lucernách, které plní lidská přání a přináší štěstí? Právě o nich si dnes něco napíšeme. Pakliže je znáte a nechcete číst dále, můžete se rovnou podívat na stránky českého dovozce www.lucerny.cz, který v České republice nabízí jednak nejkvalitnější originální thajské lucerny, tak i cenově výhodnější lucerny z Číny.
A teď již k samotným lucernám. Ty jsou vyráběny z rýžového papíru upevněného na bambusové konstrukci, na které je umístěn palivový článek (ten je vyráběn mnichy v thajských buddhistických klášterech), který zářivě rozsvítí lucerny po celém jejím obvodu a vzniklé teplo umožní vzlet lucerny do nebe (jedná se o princip horkovzdušného balónu). Lucerny pak na nebi připomínají plovoucí svíčky.
Doba letu je závislá na povětrnostních podmínkách a teplotě vzduchu. Lucerna však vždy vystoupá do výše okolo 800 metrů a dolétne do vzdálenosti několika kilometrů, přičemž její viditelnost je možná z velkých dálek a to podobu 10 až 15 minut. Jakmile je palivový článek vyčerpán a oheň zhasne, lucerna se pomalu snese k zemi, kde se během několika dnů rozloží a zbyde jen bambusový rám.
Thajské létající lucerny jsou ideálním zpestřením na oslavě narozenin, výročí a Valentýna, posílání přání Ježíškovi, novoročních oslav, firemních večírků, svateb, nejrůznějších party a dalších slavnostních příležitostí, ale i k propagaci vaší firmy a pro všechny vaše blízké, které chcete potěšit skutečně originálním dárkem.
Chcete-li vidět krásné fotky a videa z vypouštění Thajských luceren Štěstí, navštivte stránky www.lucerny.cz

Thajské lucerny Štěstí mohou splnit Vaše Adresa : http://www.lucerny.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: lucerny
Uloženo: 18.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde