Vodní dýmky Hulici.cz

Ahoj!
Jsme z Brna, ale nevadí, náš internetový obchod zasílá po celé ČR. Jsme zaměřeni především na vodní dýmky (Aladin, TopMark), tabáky, kde mezi oblíbené značky patří Mizo a Habibi, příslušenství k vodnicím, např. korunky, šlauchy (hadice), taška pro bezpečné přenesení vodnice, náustky, těsnění, nebo třeba i náhradní vázy.

Rozhodli jsme se ale, že nebudeme omezeni pouze na prodej vodnic. Rozšířili jsme nabídku o sypané čaje, kvetoucí čaje, čajové soupravy, aby se vytvořila ta správná atmosféra při "bafání" vodní dýmky.
V e-shopu si přijdou na své i milovníci léčivých kamenů (Ametyst, Sokolí oko .. a další).

Pro vlastní ochranu, lze zakoupit také amulety, ať již keltské, nebo také znamení zvěrokruhu.

A v poslední řadě náramky! Náramky jsou znakem přátelství, náramek můžete darovat, nebo si koupit jen sami pro sebe. Jsou vhodné pro různé příležitosti. Najdeš u nás náramky kovové, kožené, korálkové, bavlněné - pletené, z lastur a dřeva, nebo také pro orientální tance.

Mimo zboží se také na našem webu Hulici.cz dozvíš, jak je vodní dýmka škodlivá, jak se připravuje, nebo z čeho se dokonce skládá. U každého keltského amuletu jsou přidané informace, které by Tě mohly rozhodně zajímat, než si amulet zakoupíš.

Naší předností je spokojený zákazník, nejenže se snažíme komunikovat, ale také zaslat zboží na přání zákaznika, tak jak si to přeje a samozřejmostí je od nás dárek, jako milá pozornost, ke každé objednávce zdarma.

Těšíme se na Tvou návštěvu!
Andy Hulici
Vodní dýmky Hulici.cz Adresa : http://www.hulici.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Vodní dýmky, tabáky do vodnice, škodlivá, keltské amulety, znamení, náramky
Uloženo: 10.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde