Satelitní technika

Na českém trhu se pohybuje několik firem, které se zabývají prodejem satelitní techniky. Mezi nimi je i společnost KENEX s.r.o. Zabývá se prodejem, distribucí a instalací. Na našich webových stránkách naleznete mimojiné internetový obchod. Satelitní technika a příslušenství od předních světových výrobců za příznivé ceny, to vše na www.kenex.cz.
Potřebujete-li tedy satelit, poskytujeme komplexní služby od měření signálu až po konečnou instalaci jednotlivých přístrojů. Na našem internetovém obchodě můžete vybírat z širokého sortimentu kvalitní ho zboží. Satelitní komplety, paraboly, zesilovače, antény, příslušenství a mnoho dalšího na www.kenex.cz. Sortiment je tvořen produkty nejvyšší kvality od předních světových výrobců Opticum, Ferguson a další.
Stojí za námi řada spokojených zákazníků, kteří se k nám rádi vrací. Na veškeré produkty a provedenou práci poskytujeme záruku 2 roky. Po uplynutí záruční doby rádi provedeme pozáruční opravy. Spokojenost klienta je pro nás základním kamenem úspěchu, a proto se snažíme o seriózní a profesionální přístup ke každému klientovi. Instalace satelitní techniky je práce náročná na vybavení, kterým firma KENEX s.r.o. samozřejmě disponuje. Deset let zkušeností a individuální přístup, to je KENEX s.r.o.

Satelitní technika Adresa : http://www.kenex.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: satelitní komplety, satelit, satelitní technika, Opticum, Ferguson
Uloženo: 17.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde