montebú...dětské lahůdky

Montebú...dětské lahůdky nabízí pečlivě vybrané zboží pro radost dětí a spokojenost rodičů. Netradiční dřevěné hračky jako duhové stavebnice, magnetické puzzle, skládačky, hry podporující dovednosti děti i jejich fantazii, barevná autíčka, dřevěná zvířátka a pohádkové figurky. Nabízíme také krásné mandaly, se kterými se pobaví i dospělí.

Pro miminka vedeme v široký a pestrý sortiment prvních hraček, šnůr na dudlíky, hrazdiček, hraček s klipem atd. Velice atraktivní je možnost sestavit si vlastní soupravičku z různých hraček, ovšem se stejným motivem. Originální a nezávadné zboží pro miminka.

Textilní hračky zahrnují velice kvalitní mazlíčky pro miminka i větší děti, jakož i dospělé. Hebká biobavlna je plněná ovčí vlnou a někdy doplněná mohérem, pevná kvalita z německé manufaktury. Nejen pro chladnější dny, ale také na různé bolístky jsou vhodné zahřívací polštářky, které nabízíme v celé řadě designů, plněné jak špaldou, špaldovými plevy či třešňovými peckami.

Dále nabízíme veselé žínky na mytí, magnetky, záložky do knížek, malý sortiment dětského oblečení a různě barevný plyš z biobavlny.

Pro dětské sportování doporučujeme nadnášecí polštářky Schlori, které jsou vyrobeny z ekologické bavlny a doposud pokaždé získaly prvenství v Oekotestu. Fungují bez ventilů a umožňují správnou polohu těla při učení plavání.

Odrážedlo Wishbone bike 3 v 1 je ekologické odrážedlo, se kterým si děti budou dlouho užívat spoustu zábavy. Nejdříve nabízí funkci tříkolky a poté odrážedla ve dvou výškových nastaveních.

Nápadité a barevné vybavení do dětského pokojíčku - veselá dětská světla a lampy, magické lampy a další osvětlení. Z mladého designérského ateliéru pochází šlechtická křesíla a taburetka ve tvaru muchomůrky.

Závěsná křesla jsou vyrobena z ekologické bavlny speciální technologií, tudíž umožňují bezkompromisně pohodlné sezení. Závěsná křesla byla vyznamenána certifikátem ergonomického sezení. V nabídce jsou velikosti pro malé děti i dospělé, také kolébka pro miminka, dále i houpací sítě tří velikostí. Vytvořte si vlastní oázu klidu a pohody doma, na pracovišti či na zahradě. Naučte se snít, prostě vypnout a relaxovat.

Nabízené zboží je vhodné pro mateřské školky, také Waldorfské či Montessori. V sortimentu vedeme kvalitní, také ekologické zboží, biovýrobky i fair trade.

montebú...dětské lahůdky Adresa : http://www.montebu.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dřevěné hračky, textilní hračky, dětský nábytek, závěsná křesla, odrážedla
Uloženo: 06.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde