Dětské oblečení coolíšek

Jsme česká firma zabývající se výrobou kojeneckého a dětského oblečení. Šijeme pro vás kojenecké a dětské oblečení z úpletů a látek (převážně od českých výrobců), které mají atest pro kojence a děti do 3 let věku dítěte. Kojenecké oblečení splňuje normu ČSN EN 14682, vyhlášku ministerstva zdravotnictví České republiky č. 84/2001 Sb novelizovanou č. 521/2005 Sb. Najdete u nás kojenecká body (bodýčka, bodýnka, jak kdo chce ;)), polodupačky, dětská trička, dětské tepláky, vybavení do postýlky - pyžama, zavinovačky klasické i rychlozavinovačky, mantinely.

Kojenecké oblečení (dětské oblečení coolíšek S&M)


Dětské BODY - bodýčko - bodýnko(dětské oblečení coolíšek S&M)
Kojenecká a dětská body
jako všechno dětské oblečení, šijeme z atestovaných úpletů českých výrobců, 100% bavlna oboulícních i jednolícních, s potiskem zvířátka, letadla, autíčka, proužek, hvězdičky, kytičky a další. Body jsou u krku křížená pro snadnější oblékání nebo se zapínáním na rameni. Zapínání na plíně je na 2 nebo 3 druky dle velikost - kojenecké body do velikosti 68 na 2 druky a dětské body velikosti 74 - 86 na 3 druky. Používáme baby druky firmy KOH-I-NOOR s povchovou úpravou nikl (Ni). U všech modelů kojeneckých a dětských body i triček nabízíme vyběr variant dlouhý rukáv nebo krátký rukáv. Toto kojenecké oblečení nabízíme i s ručně malovanými obrázky - připravujeme novou kolekci vtipných nápisů a dětských obrázků. Obrázky na tmavších látkách jsou zhotoveny savovou technikou, na světlejších nástřikem barev případně dokreslení konturou, doplnění nášivkou nebo nažehleným obrázkem. Používáme nezávadné barvy firem Pébeo Setacolor, Pelikan a Textile Art.

Kojenecké polodupačky (dětské oblečení coolíšek S&M)

Polodupačky
jsou oblíbená součást dětského oblečení, nahrazjí tepláky a ponožky v jednom. Aby v pase nepůsobily nepohodlí, jsou všité do pružného lemu, který lze podle potřeby ohrnovat. Kojenecké polodupačky šijeme ze bavlněných úpletů od českých výrobců a z a bavlněného froté. Kojenecké polodupačky mají široký pás z důvodu příjemného přilnutí k děťátku. Toto kojenecké oblečení se snažíme stále inovovat. Počítáme s kreslením malých obrázků na kojenecké polodupačky. Obrázky na kojeneckém oblečení jsou kresleny ručně tj. každý obrázek je svým způsobem originál.Pokud byste chtěli na svých polodupačkách nějaké změny, stačí říct - polodupačky nabízíme i s gumou v pase, šijeme i dvoubarevné polodupačky, polodupačky v kombinaci modrá + proužek.

Trička (dětské oblečení coolíšek S&M)

U všech modelů kojeneckých body i dětských triček nabízíme vyběr variant dlouhý rukáv nebo krátký rukáv. Trička šijeme u krku křížená - pro nejmenší děti a snadné oblékání, u krku na druky pro větší děti a od velikosti 68 i trička bez zapínání s lemem s příměsí elastanu u krku. Používáme baby druky firmy KOH-I-NOOR s povchovou úpravou nikl (Ni). Kojenecké oblečení šijeme z atestovaných úpletů českých výrobců, 100% bavlna oboulícních i jednolícních, s potiskem zvířátka, letadla, autíčka, proužek, hvězdičky, kytičky a další. Toto kojenecké oblečení nabízíme i s ručně malovanými obrázky - připravujeme novou kolekci vtipných nápisů a dětských obrázků. Obrázky na tmavších látkách jsou zhotoveny savovou technikou, na světlejších nástřikem barev případně dokreslení konturou, doplnění nášivkou nebo nažehleným obrázkem. Používáme nezávadné barvy firem Pébeo Setacolor, Pelikan a Textile Art. Obrázky na tmavších látkách jsou zhotoveny savovou technikou, na světlejších nástřikem barev případně dokreslení konturou, doplnění nášivkou nebo nažehleným obrázkem.

Kojenecké sety (dětské oblečení coolíšek S&M)Čepička + rukavice pěstičky + capáčky


Dětské oblečení (dětské oblečení coolíšek S&M)

Zavinovačky (dětské oblečení coolíšek S&M)

nabízíme klasické zavinovačky z bílého nebo barevného plátna (100%bavlna) s výplní PES, výplň je buď pevnou součástí zavinovačky (tak jak to znáte u rachlozavinovaček) nebo jako samostatná vložka ve složení potah bavlna, výplň polyester, duté vlákno. Všechny klasické zavinovačky na přání upravíme jako jednoduché nebo s kanýrem 1 neno 2 řady.

Rychlozavinovačky (dětské oblečení coolíšek S&M)

šijeme v široké škále vzorů a provedení, nabídku průběžně obměňujeme. Svrchní materiál bavlněné plátno s potiskem dětských motivů, výplň polyester - duté vlákno.

Mantinely do postýlky (dětské oblečení coolíšek S&M)

je část vybavení dětské postýlky, které zabraňuje úrazům, chrání miminko před průvanem, zakryje tvrdé dřevěné části postýlky a v neposlední řadě postýlku i ozdobí a zútulní.
U nás si vyberete z několika vzorů které průběžně obměňujeme a dvou typů výplně - duté vlákno nebo molitan.

dětské oblečení coolíšek kojenecké oblečení polodupačky body tepláky zavinovačky mantinely dětské oblečení coolíšek kojenecké oblečení polodupačky body tepláky zavinovačky mantinely...

Dětské oblečení coolíšek Adresa : http://www.coolisek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dětské,oblečení,kojenecké,body,polodupačky,tepláky,coolíšek,eshop,zavinovačka
Uloženo: 26.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde