Elektronické výcvikové obojky

Potřebujete mít svého psa pod okamžitou kontrolou? Chcete jej cvičit a vychovávat snadno, rychle, přesně a účinně? Elektronický výcvikový obojek d-control, sestávající z vysílače a obojku, vám pomůže při výcviku Vašeho psa s efektivitou jinými metodami nedosažitelnou. V ruce držený vysílač (podobný dálkovému ovládání vašeho TV přístroje) umožňuje dávat povely na značnou vzdálenost. Povely elektronického výcvikového obojku jsou trojího druhu: zvukový varovný signál, krátký upozorňovací elektrický impuls a sada korekčních elektrických impulsů. Intenzitu elektrických impulsů je možné jednoduchým způsobem nastavit. Elektronické systémy vysílače a obojku využívají moderní technologii na bázi jednočipových mikroprocesorů a bezdrátových komunikací. Díky ergonomickému designu a nízké hmotnosti elektronického výcvikového obojku je možné jej použít i pro rasy psů s malým vzrůstem. Elektronický výcvikový obojek je kompaktní a vodě odolný.

Elektronický výcvikový obojek můžete začít používat u 6-ti měsíčního štěněte, které již absolvovalo základní výcvik „SEDNI“, „LEHNI“, „ZŮSTAŇ“ nebo alespoň „FUJ“, „NESMÍŠ“. Výcvikový obojek má hned 3 funkce: zvukový signál, krátký korekční impuls a trvalý korekční impuls. Všechny funkce jsou mimořádně zajímavé a užitečné, protože mohou být přizpůsobeny jakémukoliv psovi a jakékoliv situaci.

Aby pes správně pochopil spojitost mezi impulsy a jeho nesprávným chováním, stiskněte tlačítko přesně ve chvíli, kdy váš pes dělá něco nedovoleného. Z počátku doporučujeme začít pouze se zvukovými signály. Tím upoutáte jeho pozornost a upozorníte ho, že dělá něco zakázaného. Jakmile si pes tuto spojitost vytvoří, můžete začít s elektrickými impulsy pro efektivnější výcvik. Elektrické impulsy jsou nastavitelné v několika úrovních. Stiskem tlačítka krátkého impulsu vyšlete vašemu psovi upozornění v podobě elektrického impulsu přenášeného dvěma elektrodami umístěnými na přijímacím obojku po dobu, která je kratší než jedna sekunda. Stisknutím tlačítka dlouhého impulsu vyšlete sadu elektrickým impulsů po celou dobu, po kterou budete držet tlačítko stisknuté, avšak s omezením na max. 8 sekund.

Zvukový signál předcházející krátkému nebo trvalému impulsu je velmi účinný; pes si brzy vytvoří spojení mezi svým nesprávným chováním, zvukovou výstrahou a nepříjemným pocitem.


Elektronický výcvikový obojek Vám v krátké době velmi výrazně pomůže s výchovou vašeho psa. To znamená, že si v poměrně krátké době zapamatuje, že musí poslouchat na vámi daný povel nebo dostane korekční impuls, jehož sílu si samozřejmě můžete zvolit a většina psů reaguje tak, že se právě po korekčním impulsu obrací do bezpečí ke svému pánovi, protože pes není spojen s nepříjemným pocitem vyvolaným korekčním impulsem. Uvažuje totiž na principu pohodlí-nepohodlí a co mu nesvědčí, tomu se snaží vyhnout – tedy poslechnout.
S elektronickými výcvikovými obojky DOGtrace je mimořádně snadné naučit rychle psa:

* chůzi u nohy bez vodítka
* spolehlivému přivolání (povely „ke mně“, „k noze“)
* odnaučení zlozvyků při každodenním soužití s lidmi, např. braní potravy ze stolu, skákání na lidi, hrabání, nežádoucí štěkání apod.
* odnaučení pronásledování zvěře a vzdalování se od svého pána v přírodě


Povely elektronického výcvikového obojku jsou trojího druhu:

* zvukový varovný signál, krátký upozorňovací korekční impuls a sada korekčních impulsů.
* druhým typem je krátký (upozorňovací) korekční impuls
* třetí typ povelu (korekční) tvoří sada korekčních impulsů

Elektronické výcvikové obojky Adresa : http://www.vycvikove-obojky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektronické obojky, obojek pro psy, ploty, elektrické ploty, ohradníky
Uloženo: 03.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.7
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde