Elektrofun.cz


Vážení obchodní partneři, kamarádi, kamarádky, přátelé,

jsme rádi, že Vám můžeme představit nové internetové obchody rodiny FUN, zaměřené na Sport a Elektro. Jsme ryze česká firma, disponující výhradně českým kapitálem.

Tyto e-shopy si kladou za cíl oslovit Vás volejbalisty, basketbalisty, fotbalisty, házenkáře, další sportovce i nesportovce, zkrátka všechny známé a známé známých tak, abychom se všichni dostali k co možná nejkvalitnějším, ale zároveň nejlevnějším výrobkům světových značek v oblasti Elektra a Elektroniky na www.elektrofun.cz a stejně tak kvalitním a co možná nejlevnějším výrobkům světových značek v oblasti sportovního vybavení podle jednotlivých kategorií na www.sportfun.cz.

Naší snahou je uzavření dodavatelských smluv přímo s výrobci, nikoliv zajišťovat prodej výrobků přes řadu velkoobchodů a jiných distributorů. Takto se k Vám dostane zboží za velkoobchodní ceny navýšené o mírnou marži pro naše seskupení.

Naším cílem je spokojený zákazník, proto umožňujeme všem našim zákazníkům si objednané zboží vyzvednout v našich kamenných prodejnách (Praha,Kroměříž,České Budějovice) kde si můžete výrobek v klidu vyzkoušet, prohlédnout či bez problémů uplatnit svoji reklamaci.

Vytváří se něco nové, které by nám mělo umožnit pořizovat věci levněji, bez zbytečného předražování. Naší prioritou je osobní přístup ke každému zákazníkovi, snažíme se o co nejlepší servis a nejvýhodnější podmínky proto, aby se k nám klienti vraceli a byli spokojení s našimi službami. Budeme rádi, jestli nás svými náměty, nápady, nebo připomínkami nasměrujete k vyšší efektivitě a samozřejmě k co největší spokojenosti Vás známých i neznámých.

Všechny Vás zdravíme a těšíme se na spolupráci,

za TEAM FUNSHOPS:

Honza Beneš – Beny, Tomáš Malčík – Malča, Honza Zelenka - Čenda
Elektrofun.cz Adresa : http://elektrospotrebice.elektrofun.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektro, elektronika, elektrospotřebiče, bílé zboží, LCD TV, LED TV, PLAZMOVÉ TV
Uloženo: 26.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde