Usnadněte si cestu k novým oknům

Rád bych zde napsal pár slov o bezplatném a účinném způsobu hledání realizátora takového projektu. Mám na mysli server http://www.chci-plastova-okna.cz. Systém postavený na velmi jednoduchém principu zprostředkovává domluvu mezi vámi, jakožto zákazníkem, a skupinou firem.

Portál zařídí vše potřebné za vás. Po obdržení vaší poptávky zkontaktuje přes tisíc smluvních firem a dá jim možnost vám odpovědět. Zástupci firem zhodnotí, jakou mají šanci. Přihlédnou k možnostem konkurence a pošlou vám konkurenceschopnou nabídku. Systém je promyšlený a poslání odpovědi pro firmy znamená již určité finance. Právě proto dostanete jen rozumné nabídky. Maximálně můžete dostat deset odpovědí a nemůže se tak stát, že budete zahlceni.

Nejlákavější na tomto systému je právě vaše práce. Ta se skládá z vyplnění jednoduchého formuláře na stránce http://www.chci-plastova-okna.cz, což vám zabere jen několik málo minut. Po několika dnech opět sednete k počítači a v pohodě domova si rozmyslíte, které firmě odpovíte. Toť vše.

Vše je naprosto nezávazné a to až do domluvy přímo s konkrétní firmou. Díky tomuto faktu můžete provést svůj původní plán a ještě navrch vypsat a odeslat formulář. Opravdu není co ztratit.

Usnadněte si cestu k novým oknům Adresa : http://www.chci-plastova-okna.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: okna, plastová okna, rekonstrukce oken
Uloženo: 27.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde