E-shop U berušky - rozvíjející hračky La

Kdo by z řad rodičů neznal hračky od firmy Lamaze. Jsou známé především tím, že se jedná o hračky, které rozvíjejí a stimulují základní smysly vašeho miminka. A mezi e-shopy, prodávající i Lamaze, je e-shop U berušky (www.uberusky.cz)...
Je neuvěřitelné, že již i několik týdnů staré miminko umí dát svým způsobem najevo, že si chce hrát. Chce se učit, chce objevovat, chce se dotýkat různých materiálů, chce slyšet nové zvuky a všechno toto právě hračky Lamaze nabízejí. V té chvíli přicházíte na řadu vy, rodiče! Vy bystě měli vybrat tu nej nej hračku, která nebude jek krásná, ale i účelná. Ať už vaše volba bude jakákoliv, nemůžete vybrat špatně. Ve světě Lamaze hraček není špatná hračka, všechny jsou vyrobené pro rozvoj miminka. Navíc každá hračka, nejen Lamaze, vykouzlí na tváři vašeho miminka úsměv a o tom to je :-)
E-shop U berušky právě takové hračky nabízí. Najdete zde veliký výběr Lamaze a navíc většina hraček Lamaze je skladem. Ceny jsou pokud ne nejnižší, tak jedny z nejnižších. Navíc ke každé objednávce nad 1500 získáte dárek-hračku zdarma, pokud vaše objednávka přesáhne 2500kč, neplatíte poštovné. A ještě jedna dobrá zpráva, ke každé objednávce (nezávisle na její výši) je sladký dáreček samozřejmostí. Pokud teda sháníte krásné dárky pro vaše miminka, neměli byste tento e-shop přehlédnout.
Mezi nejoblíbenější a nejprodávanější hračky od firmy Lamaze jsou v e-shopu U berušky především hudební housenka, jejíž hlavička po stisku hraje a v každém článku tělíčka se skrývá překvapení (šustí, cinká, zvoní rolnička...), úžasná podložka Lamaze (Otočná zahrádka), která je výbornou pomůckou na posílení krční páteře, roztomilý slon (Sloní kapela), na němž lze nahrát a přehrát melodie nebo Zrcadlová pyramida.
Pokud jste zvědavi jak takový výjimečný internetový obchod s hračkami (nejen od firmy Lamaze) vypadá, neváhejte a podívejte se na www.uberusky.cz. Mají otevřeno 7 dní v týdnu a 365 dní v roce. Jste kdykoliv vítáni….

E-shop U berušky - rozvíjející hračky La Adresa : http://www.uberusky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Lamaze, hračky Lamaze,hračky pro nejmenší, panenky,Fisher price,puzzle
Uloženo: 05.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde