iPhone 6 – co by na to řekl Steve Jobs?


Máme za sebou konferenci Apple, kde byly představeny nové iPhone a hodinky Apple Watch. A dojmy jsou více než rozporuplné. Více informací na www.blog.pixelmate.cz

Představeny byly dva nové telefony – iPhone 6 s úhlopříčkou 4,7 palce a iPhone 6 Plus s 5,5 palcovým displayem. Oba telefony poběží na novém operačním systému iOS 8.

Telefony se dočkaly řady vylepšení, od ztenčení přes výdrž baterie až po nové procesory A8. Otázkou ale zůstává, jestli to bude stačit. U Apple jsme byli zvyklí, že udával trend, vytvářel nové hranice. Novými telefony se iPhone jednoznačně přizpůsobuje trhu, což za dob Jobse bylo nepřípustné.

Podle dosavadních informací bude menší iPhone začínat s cenou na zhruba 19.500 korunách, za 128 GB verzi si Apple bude účtovat více než 25.000 korun.

IPhone 6 Plus pak bude za více než 22.000 korun a verze s větší pamětí za rekordních 28.000 korun.

Otázkou zůstává, jestli takto brutální ceny projdou u zákazníků. Vždyť mnohdy lépe vybavená konkurence je nesrovnatelně levnější.

Kromě nových iPhonů představil Apple chytré hodinky Watch. Prodávat se začnou ale až příští rok. Zajímavé je, že hodinky budou kompatibilní i se staršími verzemi iPhone. Firma tak může chtít udržet uživatele v ekosystému Apple, kteří nebudou chtít vyměnit starší telefon za větší a pořádně drahý iPhone 6.

Vývoj mobilních aplikací od Pixelmate.cz.
iPhone 6 – co by na to řekl Steve Jobs? Adresa : http://pixelmate.cz
Kategorie: Mobily
Klíčová slova: iphone 6, iphone 6 plus, pixelmate, vývoj mobilních aplikací
Uloženo: 11.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde