Mobily Nokia, LG a HTC od Mobilmax.sk

Proč Mobilmax.sk?

Již 7 let se zabýváme mobilními telefony a vším, co s nimi souvisí. Na opravdu kvalitní e-shop s tímto sortimentem jsme ale za tu dobu nenarazili, a tak jsme se jej místo dalšího hledání rozhodli postavit sami. Nabízíme jej nyní i Vám: internetový obchod MobilVěci.cz. Z našeho pohledu nenabízí nic více než zákaznický standard, vedle typických českých e-shopů je ale přesto něčím výjimečným.

Snažíme se Vás neobtěžovat čekáním, ať již na reakce na Vaše dotazy, nebo na objednané zboží. Nechceme ale být jen rychlí, ale i kvalitní a věříme, že naše zkušenosti a vůle být za všech okolností vstřícní k našim zákazníkům budou na našem přístupu k věci znát. Konkurence na poli e-shopů s mobilními telefony je obrovská, ale jen málo elektronických obchodů se může chlubit tím, že jsou skutečně kvalitní.

Kvalita je důležitá


Kvalitní služby jsou pro nás hlavní filozofií, nikoli jen prázdným pojmem. Při vývoji Mobilmax.sk jsme se spojili s těmi nejlepšími ve svém oboru a výsledkem je jednoduchý a přehledný e-shop s moderním a intuitivním rozhraním. Náš internetový obchod se Vám přizpůsobí, nemusíte se přizpůsobovat Vy. Nechceme Vás obtěžovat zbytečnými kroky, víme, že Váš čas je drahý.

Hledáte nejnižší cenu?


Víme, že největším lákadlem internetových obchodů je nízká cena. Ale nemusí se to vždy vyplatit, příliš nízká cena může znamenat šedý dovoz, použité zboží nebo nekvalitní služby. U nás na Mobilmax.sk najdete pouze originální zboží určené pro český a slovenský trh. Veškeré zboží odebíráme od oficiálních distributorů, takže je vždy kvalitní, nepoužité a vztahuje se na něj plná záruka 24 měsíců. S naším zbožím nebudete mít zbytečné problémy a pokud přece jen něco nezafunguje, o Vaši reklamaci a s ní spojené servisní úkony se postará autorizovaná síť servisních center po celé České republice.

Zakládáme si také na maximální rychlosti. U nás nebudete hodiny a dny čekat na odpověď na Váš jednoduchý dotaz, natož pak na doručení objednaného zboží. Veškeré skladové položky vám doručíme do druhého dne.
Mobily Nokia, LG a HTC od Mobilmax.sk Adresa : http://www.mobilmax.sk/
Kategorie: Mobily
Klíčová slova: mobilní telefony, nokia, samsung, lg, htc
Uloženo: 18.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde