Fireshow Firelovers

Jsme žongléři muzikanti a tanečníci s ohněm. Předvádíme naše umění ovládání ohně po celých Čechách,na nejrůznějších akcích.
Fire-show je kombinace žonglování s ohněm pomocí různých nástrojů jako řetězů, tyčí, lan, míčků... a pohybového umění jako tance a capoeiry. Souhrou těla hudby a ohně vznikají variace triků pro maximální požitek diváka.
Naše fire show
je založena především na kombinaci triků, to znamená že jedinec předvádí vlastní obtížné triky. Synchronizací, což je především tvoření složitějších obrazců secvičenými a nebezpečnějšími sestavami více účinkujících. K našim nebezpečným sestavám patří kromě točení v různých obrazcích ve stejném rytmu i simulace souboje hořících zbraní a manipulování (izolace) při kterých se simuluje pohyb strojů. Nečerpáme inspiraci ze starších kultur ovládání ohně. Zaměřujeme se především na moderní vystoupení zajímavé pro nejširší veřejnost. Můžete vidět prvky bojového tance (capoeiry) , akrobacie a freestylu.
Snažíme se tvořit vlastní vystoupení které není všední a okoukané.
Při vystoupení používáme energickou reprodukovanou hudbu nebo vystupujeme se skupinou bubeníků na africké bubny v kombinaci s australským didgeridoo.
Fireshow Firelovers Adresa : http://www.firelovers.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: show, fire, fireshow, pyro, pyroechnika, poi, lana, tyč,
Uloženo: 01.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde