Shesha photographics

Shesha je český profesionální fotograf a grafický designer. Fotografuji panorama, přírodu, portréty, reportáže, sport, akty, architekturu, svatby a jiné události.

Když jsem byl malý kluk, tak si naši pořídili kameru. Začal jsem jí obsluhovat já. Až po čase jsem začal toužit po tom, zastavit svět pouhým mrknutím oka. Proto jsem začal fotografovat.

Používám Canon eos 400D s objektivy Canon efs 18-55 mm a Canon efs 55-200mm, dále fotoaparát Pentacon six TL s objektivem MC Biometar 2,8/80 Carl Zeiss Jena DDR a Cmeha Smena 8 - USSR

Nejraději fotím všechny živočichy na planetě zemi, kteří o tom neví, architekturu, přírodu a panorama s využitím přírodních efektů. Uším dopřávám funky, jazz, hip hop, rap, soul, rock.

Narodil jsem se a zároveň i vyrůstal v nádherném západočeském městě i getthu jménem Cheb. Prožil jsem tam nádherné chvíle a poznal neskutečně luxusní lidi, se kterými jsem prožil alkoholismus, gajnu, rvačky, smích a jiné delikatesy. Na druhou stranu jsem věřil lidem, kteří se změnili stejně jako já a udělali chybu, proto se naše cesty rezešly. Cheb je nádherné město plné úžasných lidí, ale také havěti. Záhadným způsobem jsem se dostal na sever čech a teď zde i žiju. Nyní pracuji v Liberci v marketingové agentuře Aneri jako manažer v oddělení Direct Mail a zároveň jako grafický designer a fotograf.
Shesha photographics Adresa : http://www.shesha.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: Shesha, fotograf, fotografie, fotogalerie, grafika, panorama, český, luxus
Uloženo: 25.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde