Kapela Bolero - hudba na svatbu i ples.

Kapela Bolero


vznikla v roce 2008. Její členové ovšem již řadu let působily v jiných profesionálních hudebních tělesech po celé ČR i v Evropě.

Členové kapely jsou:
Romana Králová, sólová zpěvačka
Aleš Hart, zpěv, klávesy, akustická a elektrická kytara, baskytara, perkuse.

Jsme profesionální kapela. Na akcích jako jsou svatby nebo firemní večírky vystupujeme jako duo, ale pro plesy a velké akce lze kapelu rozšířit o další dva hudebníky.

V našem repertoáru najdete od každého něco. Od klasických evergreenů až po moderní taneční hudbu. Zpíváme česky, slovensky a anglicky.

Plníme Vaše přání


Pokud v našem repertoáru nenajdete Vaši oblíbenou písničku a pokud to bude v našich možnostech, rádi se ji do začátku Vaší akce naučíme. Máme na mysli například první svatební tanec novomanželů nebo "speciálně" něco pro maminku - tchýni nebo tchána.

Rádi Vám poradíme se svatebními zvyky. Můžeme moderovat po celý večer nebo se o to podělit s Vámi. Dostanete chuť si zazpívat nebo zahrát sami během večera? Žádný problém. O přestávkách pouštíme reprodukovanou hudbu a je zcela na Vás jakou. Vaše hudební nosiče (CD) Vám rádi přehrajeme.

Naše kapela je vhodná k účinkování na reprezentačních nebo společenských plesech, firemních akcích, tanečních zábavách svatbách a dalších rodiných oslavách, ale i jako živý doprovod např. módních přehlídek.

Vlastníme profesionální aparaturu s výkonem 1KW, kterou jsme schopni ozvučit běžný sál. Naše vystoupení lze realizovat i pod širým nebem, požadujeme ovšem zastřešené místo.

Potencionálním zájemcům můžeme nabídnout bohaté reference od firem, pořadatelů plesů i jednotlivců.

Kontakt: Aleš Hart, 603 422 880
Kapela Bolero - hudba na svatbu i ples. Adresa : http://www.bolero.org.uk/
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: živá hudba, svatba, ples, kapela na svatbu, firemní večírek, Bolero
Uloženo: 26.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2.1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde