Kouzelník a Iluzionista Pavel Dolejška

"Cvičit cvičit cvičit cvičit a stále vymýšlet něco nového,ohromujícího a nikdy nepovažovat nic za nemožné." - David Copperfield -

Tak tímto mottem se přední český iluzionista Pavel Dolejška řídí již řadu let. Společně s profesionálním týmem připravuje každoročně spousty originálních a nezapomenutelných kouzel a iluzí, které ohromí každého, kdo bude mít možnost vkročit do magického světa společně s Pavlem.

S pomocí moderních technologií, zvukových i světelných efektů jsou jeho čísla opravdovým zážitkem. Představuje je jako jediný v České republice. Pro Pavla Dolejšku není vůbec žádný problém nechat zmizet auto či motorku, rozesmát desítky dětských obličejů či prezentovat nový produkt vaší firmy. Může zpestřit maturitní ples či vystoupit jako překvapení na svatbě. Potěší a pobaví jistě každého.

Jakékoliv vaše přání je pro Pavla výzvou a vždy se mu podaří uspokojit zákazníka tak, že se k němu vrací i po řadu dalších let. Ke každému však přistupuje se značnou dávkou originality a řídí se heslem: "Náš zákazník, náš pán"!


Můžete si být jisti, že Pavel Dolejška jedná s každým klientem individuálně, pečlivě a velmi svědomitě. Většina jeho kouzel a iluzí jsou exkluzivně předváděny jako jediné v ČR. Proto nemusíte mít obavy, že jsou to nějaké kopie, nebo iluze co dělá každý kouzelník - předváděč triků, jichž je na internetu a v nabídkách různých neseriózních agentur mnoho.

V oboru kouzel a velkých iluzí je Pavel Dolejška považován za jednoho z nejpopulárnějších a nejtalentovanějších iluzionistů v ČR. Je držitelem mnoha mezinárodních a velmi prestižních ocenění.

Dokonalá choreografie, humor, schopnost stále ohromovat, profesionální přístup a vždy 100% odvedená práce. To je motto, kterým se Pavel řídí.

Iluze a kouzla Pavla Dolejšky jsou výborným prostředkem k větší atraktivitě vaší společenské akce,svatby, maturitního plesu, firemního večírku nebo k výraznému doplnění vaší reklamy. Je také vhodný na marketingové, PR a nebo jakékoliv společenské akce.

Pavel Dolejška je všestranným iluzionistou, kouzelníkem, bavičem nebo moderátorem a je schopen splnit téměř každé vaše přání. Vystoupit může v libovolném prostoru (stadiony, restaurace, bary, divadla, kina, pojízdná podia, výstavy, plesy, diskotéky,kulturní domy, různá show…)

Nebude to příliš drahé?
Pavel Dolejška je připraven nabídnout velké iluze, které předvádí i samotný David Copperfield - ovšem za nesrovnatelně nižší ceny nebo i menší formu, která Vás pobaví a určitě budete rádi vzpomínat na zážitky, které prožijete díky PD. Pavel Dolejška přistupuje ke každému klientovi individuálně a velmi profesionálně, a proto je tedy připraven respektovat i jeho finanční možnosti.

Pokud jste kreativní firma, která se nebrání novým trendům a hledá nový a originální způsob prezentace reklamy či produktu, neváhejte a věnujte prosím pozornost několika zde uvedeným řádkům.

Iluze a kouzla přitahují pozornost lidí od pradávna. Tajemství a mystika, která je s nimi spojována dokáže člověka opravdu oslovit a zážitky divákovi velmi dlouho utkví v paměti.

Produkt zákazníka v rukách iluzionisty se stává rekvizitou a tuto skutečnost znásobí, neboť použitím něčeho nového a neotřelého a divákovi neznámého posouvá magii do oblasti nečekané a překvapivě velmi originální a na rozdíl od běžné, stále více agresivnější, reklamy. V době, kdy je trh přesycen obrovským množstvím reklamy, jsou kouzla velmi atraktivním prostředkem navozující příjemné pocity, v souvislosti s vaším produktem, které následně vzbuzují zájem stále náročnějšího zákazníka.

Pavel Dolejška stále vymýšlí a realizuje kouzla, do nichž zapojí jakýkoliv výrobek, produkt či službu zákazníka a to ať už se jedná o mobilní telefon, prací prášek, oblečení, jakýkoliv nový produkt (např. parfém,nápoj,časopis,cigarety) nebo třeba představení nového loga. Pro iluzionistu PD není žádným problémem objevit nově představovaný automobil či motocykl.

Není na místě mít obavu o prezentaci produktu touto formou. Pavel Dolejška má nejen dostatek zkušeností ale i originální a individuální přístup. Mnoho klientů z řad velkých firem již využilo naše speciální služby ve vymýšlení ojedinělé reklamy v podobě originálního kouzla na míru pro Vaši firmu či produkt – viz reference.

Jsme specialisté na prezentaci Vašeho produktu touto formou!

Několik z mnoha příkladů použití iluzionisty Pavla Dolejšky

Firemní eventové akce, večírky a párty (chcete své hosty ohromit? Nechte zmizet vašeho ředitele!
Výstavy a veletrhy (dovedete si představit jistější způsob jak přilákat návštěvníky a potencionální klienty k vašemu stánku?
Street a road show - přilákání velké masy lidí něčím neuvěřitelným ( zmizení či objevení moderátora akce, automobilu…)
Sportovní akce - kouzla s tenisovými míčky? Množení golfových holí? Nebo levitace fotbalového míče? Nic pro nás není problém !
Uvádění nových produktů - potřebujete vykouzlit jakýkoliv nový produkt? Automobil, motocykl, prací prášek, kosmetiku, mobilní telefon, PC hru, nový parfém nebo cokoliv co budete chtít!


Kouzelník a Iluzionista Pavel Dolejška Adresa : http://www.paveldolejska.com
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: kouzelník, kouzlo,kouzel,iluze,iluzionista,show,magie,Pavel Dolejška,magic,triky
Uloženo: 02.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde