Galerie ART Praha

Prestižní galerie klasického výtvarného umění v samém středu staré Prahy, na Staroměstském náměstí. Vykupuje obrazy na prodej určené pro exkluzivní aukce, dále pro komisní prodej a také obrazy v hotovosti.
Pečuje o Vás jak tým kunsthistoriků, restaurátorů a rámařů, tak i tým kvalitních, odborných, příjemných a hezkých asistentek. Klientela je z 60% česká, 40% tvoří cizinci a emigranti, kteří se chtějí potěšit malířem, kterého znají z dětství z čítanek, nebo od rodičů.
Máme proto vynikající rychlost prodeje, nezřídka o 1/3 až o polovinu kratší oproti jiným galeriím. Významná díla (po dohodě) vykupujeme v hotovosti, nebo v komisním prodeji. Třetí možností, kterou doporučujeme, jsou naše exklusivní aukce.
Významná je poloha galerie - v samém centru staré Prahy, na Staroměstském náměstí naproti Orloji, se 2 výklady a vchodem na náměstí, se 3 výklady do Železné ulice a jenom třemi minutami chůze na Můstek. Frekvence návštěvníků je tak velmi vysoká. O Vaši bezpečnost i Vaše obrazy se stará PCO, kamerový systém, čidla všech druhů, nerozbitné sklo i folie, a 2 alarmy. Bezpečnostní služba na tichý signál do 5 minut. Mobilní stanice České policie je 50 m daleko.
Galerie ART Praha Adresa : http://galerie-art-praha.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: Aukce uměleckých předmětů Galerie a výstavy
Uloženo: 11.12.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.5
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde