FALZET - kapela na svatbu i ples

KAPELA FALZET


Hledáte zábavnou kapelu na svatbu, ples či jinou společenskou akci? Neměli byste přehlédnout kapelu FALZET. Od svého založení v roce 2014 odehrála již stovky vystoupení na plesech, svatbách a firemních večírcích. Členové kapely působili za svoji hudební kariéru v mnoha jiných formacích, kde získávali potřebné zkušenosti, aby je nyní uplatnili při svých vystoupeních. Kapela vystupuje zejména při těchto příležitostech:

Svatba


Uspořádáme Vám svatební oslavu, zahrajeme k prvnímu svatebnímu tanci a pokud bude potřeba, vypomůžeme s organizací svatebních her. Po vystoupení svatební kapely Vám na přání uspořádáme diskotéku.

Ples


Zajistíme hudbu na Váš maturitní ples, poskytneme aparaturu pro další účinkující a mikrofony pro moderátory večera. Po vystoupení plesové kapely může zábava pokračovat diskotékou s DJ.

Večírek


Oživíme Váš firemní či Vánoční večírek živou hudbou a taneční zábavou s těmi největšími hity české i světové hudební produkce. Vhodné i pro firemní akce a teambuilding.

Taneční zábava


Připravíme taneční zábavu ve Vaší restauraci, při které se budou hosté nevázaně bavit. Zahrajeme na oslavě narozenin nebo při jakékoli jiné příležitosti.

FALZET - kapela na svatbu i ples Adresa : http://www.falzet.cz/
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: kapela na svatbu, kapela na ples, svatební kapela, plesová kapela, večírek
Uloženo: 18.12.2018
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde