MUSIC POPTÁVKA - Východní Čechy

Tento web Vám výborně poslouží, když budete pořádat jakoukoliv hudební, nebo společenskou akci ve Východních Čechách. Pomůže Vám snadno oslovit registrované a prověřené kapely, hudebníky, diskžokeje a zvukaře v Královéhradeckém kraji a Pardubickém kraji svou poptávkou.

Na http://musicpoptavka.webgarden.cz vytvořte poptávku na hudbu na Vaší akci (tzv. na hudební produkci). Zvolíte si, zda požadujete kapelu (hudební skupinu), nebo hudebníka, či diskžokeje(DJ), nebo jen zvukaře s vlastní aparaturou na ozvučení akce.
U všech registrovaných muzikantů, dýdžejů a zvukařů je kladen důraz, aby vlastnili svou profesionální hudební aparaturu, takže jejich vybavení je samozřejmostí.
Cenové nabídky muzikantů, DJů, nebo zvukařů na Vaší poptávku Vám přijdou na zadaný email.

Co na tomto webu například zařídíte: Kapelu na koncert (různých žánrů). Středně velkou hudební skupinu, nebo muzikanta na ples, taneční zábavu, soukromou oslavu a pod. Diskžokeje na diskotéku, na ozvučení akcí různého druhu, na soukromou oslavu. Svatebního DJe na hudbu na svatbu. Zvukaře na ozvučení kulturních akcí. Můžete zde poptávat i další hudební produkce, např.: hudba na Silvestra, na karneval, a pod.
MUSIC POPTÁVKA - Východní Čechy Adresa : http://musicpoptavka.webgarden.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: poptávka, hudební produkce, hudba na svatbu, koncert, ozvučení, hudebník, DJ
Uloženo: 03.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde