Matěj Kodeš - bubble show

Matěj Kodeš – profesionální bublinář

Matěj Kodeš umělec, který se předvádí show s mýdlovými bublinami a ve svém oboru patří mezi světovou špičku. Jako jediný v České republice je členem mezinárodní asociace profesionálních bublinářů (International Association of Professional Bubble Artists) což zaručuje velice kvalitní show na světové úrovni.Na svém kontě má také několik neuvěřitelných světových rekordů.

Hned dva největší rekordy se mu podařilo pokořit v loňském roce. V červnu vytvořil největší bublinový tunel, který byl široký 70 cm a dlouhý 24,1 m. Rekord, který do té doby držel jeho ukrajinský kolega, překonal o celých 11 metrů! V prosinci se mu podařilo uzavřít do bubliny největší věc, která kdy byla v bublině umístěna a nebylo to nic menšího, než nákladní kamion. Bublinová garáž, ve které kamion stál měla 120 m2 a na tento rekord Matěj spotřeboval 120 litrů speciální bublinové kapaliny. Za zmínku jistě stojí také další rekordy, jako například 5 živých tygrů zavřených v mýdlové bublině, nejdelší bublinový řetěz, nebo nejvíc bublin nafoukaných do jedné mýdlové bubliny.

Při Matějově bublinové show můžete vidět, co se všechno dá dělat s bublifukem, ale zapomeňte na několika centimetrové bubliny, na které si všichni pamatujeme z dětství. Matěj tuto dětskou hračku posouvá dál a povyšuje ji na nádherné umění, nad kterým zůstává leckdy rozum stát. Představte si například bublinu ve tvaru hvězdičky, bublinový kolotoč, kouřové, hořící a levitující bubliny, nebo obří několika metrové bubliny, do kterých se vejde i několik dospělých najednou. To vše a ještě mnoho dalšího můžete při jeho show vidět.

Svoje vystoupení neustále vylepšuje a vymýšlí nové a nové kousky. Poslední novinkou, se kterou přišel tento rok, je reklamní bublina – na stěnu bubliny ve velikosti kolem 50 cm promítne logo firmy, nebo jakoukoliv jinou jednodušší grafiku, případně i krátkou animaci. Tuto speciální rekvizitu, která promítání na stěnu bubliny umožňuje, vyvinul společně se společností Samsung a jedná se o patentovaný světový unikát.

Na méně formálnějších akcích je velice oblíbený také bublinový workshop, kdy se mohou nechat zájemci obléknout do bubliny, naučit se tvoření velkých bublin z ruky, nebo jak fouknout bublinu do bubliny. Při workshopu se také dozví, jak si namíchat fungující bublifuk a další typy a rady na doma.

Matěj a jeho tým ale nenabízí pouze krásné vystoupení, ale i kompletní servis kolem bublin. Můžete si nechat například vyrobit bublifuky s vlastní reklamní etiketou, v nabídce je také fotografování v bublinách a vyvolávání fotografií na počkání. Pokud potřebujete zaujmout ještě více, můžete si pronajmout výrobníky bubliny na zabublání venkovních a i vnitřních prostor. Na venkovní akce nabízí pronájem party stanů a nyní také velkého nafukovacího stanu o rozměrech 6 x 6 m, který je možné opatřit logem organizátora akce.

Vystoupení je skvělým doplňkem jak na firemní setkání, tiskové konference, prezentace, veletrhy a podobně, tak na rodinné a dětské dny, městské slavnosti, soukromé oslavy a podobně. Je to totiž vystoupení, které zaujme a ohromí dospělého i dětského diváka. Tato show je velice oblíbená jak u domácího, tak zahraničního publika, Matěj sklidil obrovský úspěch také například v Rusku, Kataru, Estonsku, Rakousku, Holandsku, nebo na Maltě.

Matěj Kodeš - bubble show Adresa : http://www.bubbleshow.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: bubliny, bublinová show, bublinář, bubble show, vystoupení
Uloženo: 21.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde