Inspirace na tetování

V první řadě je třeba si uvědomit, že zhotovit si tetování je rozhodnutí na celý život. Měli bychom být naprosto přesvědčeni o tom, že způsob, kterým chceme uskutečnit radikální nenávrtnou změnu své osobnosti je ten nejlepší a není to pouze malá nepatrnost, kterou se chceme projevit ve společnosti. Rozhodnutí by mělo být osobní, nikdo by nás do něho neměl nutit. Procesem tetování si člověk hluboko zakoření duševní stav, ve kterém se nacházel v tomto období a ne vždy jsou vzpomínky příjemné. V neposlední řadě se člověk mění a mění se i prostředí okolo sebe a ne vždy toto prostředí akceptuje jeho minulost. Týká se to hlavně tetování, které se vztahuje na konkrétní osoby a projevem lásky k nim.
Tetování by mělo být pro nositele vysoce osobní a mělo by ho charakterizovat. Musíme si uvědomit, že si do energetického systému těla vložíme obrazec, který sám přijímá a vyzařuje určitou konkrétní složku impulsů a do posledních chvil bude ním bude tělo informačně dýchat. V tomto případě zatím nehovořím o správném umístění.
Inspirací pro Vaše vlastní tetování může být web www.vzory-tetovani.cz. Zde naleznete spoustu motivů tetování, které Vám může rozšířit obzory a stát se tak jedinečnou inspirací pro Vaše vlastní tetování.

Inspirace na tetování Adresa : http://www.vzory-tetovani.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: tetování, motivy tetování, vzory tetování, galerie
Uloženo: 10.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde