grafik, fotograf, tomáš dostál,fotorover

Mé jméno je Tomáš Dostál, působím v atelieru volné tvorby v centru Ostravy a zabývám se především grafikou a fotografií.

V těchto oborech se snažím o nový přístup vycházející z netradičních uměleckých technik opírajících se o využití nových technologií. Při hledání nových cest v grafice a umění občas narazím na nové postupy využitelné i v reklamní a firemní grafice.



Zabývám se grafickou činností do níž patří zejména:

Reklamní grafika - (speciální grafické formy, pro prezentaci firemních informací zákazníkovi pomocí podprahových metod vnímání), kompletní grafika společnosti (firmy, organizace, subjektu), tvorba log, vizitek, firemních poutačů, tvorba webové grafiky.



Fotografickou činností - produktová fotografie, tvorba katalogů, speciální obory fotografie (prostorová, infračervená, focení na velké vzdálenosti), umělecká fotografie, panoramatická fotografie, popřípadě i fotografie z akcí.



Umělecké úpravy fotografií – postupy jak z normální fotografie udělat takovou, které si každý všimne použitím speciálních výtvarných technik a počítačové technologie.



Vyhovuje mi samostatná práce nebo práce v týmu, kde jsou přesně vymezeny jednotlivé role. Jsem soukromá osoba, nestojí za mnou žádná firma, protože se živím především uměleckou tvorbou. Toto mi dává dostatečnou tvůrčí svobodu a prostor pro hledání nových netradičních cest a technik, avšak komplikuje to případnou obchodní spolupráci, protože nelze navázat vztah na bázi modelu firma versus firma.

Je tedy možnost uzavřít krátkodobý pracovní poměr, částečných pracovní poměr nebo se domluvit, že výsledná práce bude prodána na základě autorského zákona.



Ať už je pracovní poměr jakýkoliv mám následující postupy: neprozrazuji své pracovní postupy. U výtvorů u nichž to není ze své podstaty rušivé si vyhrazuji možnost umístění autorské značky.


grafik, fotograf, tomáš dostál,fotorover Adresa : http://fotorover.unas.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: grafik, umeni, graficke sluzby
Uloženo: 01.12.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.9
Hodnocení webu: 4.9

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde