Album Shining od Bagárové jako pohlazení

Mladá a nadějná začínající zpěvačka Monika Bagárová vydala své první CD Shining Bagárová nahrála hned po své účasti v talentové soutěži Česko Slovenská Superstar, kde zaujala nejen porotce, ale hlavně diváky svým skvělým pěveckým projevem.
CD Shining obsahuje 11 skladeb spíše popově laděných, z nichž nejznámější je asi pilotní singl Tanečnice. Mezi písněmi najdete mimo jiné titulní skladbu k nové české pohádce od Zdeňka Trošky Čertova nevěsta, jde o song s názvem Ve dvou. Premiéra videoklipu už na sebe nenechá dlouho čekat, je naplánována na přelom března a dubna. Na CD nesmí ani chybět duet se slovenským zpěvákem Robem Opatovským, společná píseň Prší se stala hitem teenagerovské generace a na youtube ji zhlédlo již přes milión posluchačů.
Hudba Moniku Bagárovou už doprovází odmalička. Atraktivní zpěvačka totiž pochází z hudební rodiny. Její otec vytvořil pro Moniku jazzové trio a krátce nato začala s triem úspěšně koncertovat po místních jazzových klubech v Brně, jmenujme například jazzovou kavárnu Podobrazy. První hudební zkušenost získala Monika už v devíti letech, když vystupovala na festivalu Gypsy Celebration, účinkovala také v pořadu Noc s Andělem. Co víc dodat? CD Shining Monika Bagárová nazpívala sice jako své první album, ale už z něj se dá snadno odhadnout, že posloucháte skutečnou hvězdu. Hudba, CD od Bagárové je přirozeným pěveckým projevem mladé dívky, která se nebojí prosadit.
Album Shining od Bagárové jako pohlazení Adresa : http://popron.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: popron, literatúra, bagárová, Shining
Uloženo: 30.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde