Svatba jako z pohádky? Svatba v Řecku.

Říci si své „ano“ na romantické pláži při západu slunce je reálnější, než si myslíte. Splňte si svůj sen a zažijte svatební obřad jako z pohádky. Prožít půvabnou svatbu v Řecku, stejně jako celebrity, můžete totiž i vy. Svatba v Řecku je dosažitelnější, než si myslíte. Svatbu jako z pohádky tak můžete prožít i vy, stačí jen vše dobře promyslet a naplánovat. Své „ano“ - si můžete říci na některém z romantických ostrovů jako je Santorini nebo Kréta.
Záleží jen na vás, které místo si pro svůj „velký den“ vyberete.

Kde se může svatební obřad konat?


Stejně jako v romantických filmech se i vaše svatba může odehrávat na pláži při zapadajícím slunci, na hotelové terase s výhledem na moře, před kouzelnými kostelíky, nebo na úřadě. V Řecku působí celá řada svatebních agentur, které zajistí vše potřebné: květiny pro nevěstu, fotografa i občerstvení. Naše cestovní kancelář Greece-Tours.cz zná Řecko velmi dobře a spolupracuje s těmi nejlepšími agenturami. V minulých letech jsme se podíleli na zajištění několika překrásných svateb.

Pravá svatba nebo „obřad na oko“?


Při realizaci svatby v Řecku, máte v základě tři možnosti: uspořádání církevní svatby, civilní svatby nebo jen „obřadu na oko“. Náboženství hraje v Řecku dosud důležitou úlohu a uspořádat církevní obřad v kostele předpokládá, že oba snoubenci jsou pravoslavné víry. Realizace civilního obřadu, kdekoli si vzpomenete, je podstatně jednodušší. Nebudete-li mít svoje svědky, lze se na místě dohodnout s našimi delegáty, kteří vám pomohou i s dojednáním všech záležitostí.
Pro svatbu v Řecku je třeba zařídit potřebné formality ještě před plánovanou dovolenou. Pokud však nechcete plánovat a zatěžovat se získáváním potvrzení, zařídíme pro vás „obřad na oko“.
Při „obřadu na oko“ probíhá vše jako při pravé svatbě. Přítomni jdou oddávající, ženich a nevěsta, svědci. Na svatbě je květinová výzdoba i občerstvení a kouzelnou atmosféru zachycuje fotograf. Celou svatbu si báječně užijete, pořídíte si nádherné fotografie a skutečný obřad si „odbudete“ až po návratu z dovolené na úřadě v ČR.

Jak dlouho dopředu je třeba svatbu v Řecku naplánovat?


Pro svatbu v Řecku je třeba zařídit potřebné formality s předstihem ještě před plánovanou dovolenou.
Obstarání potřebných dokladů, úředních překladů a ověření může trvat několik týdnů, proto je třeba vybírat zájezd dopředu a plánovat. Zařídit pravou svatbu v Řecku s Last minute zájezdem je zcela nereálné. Pokud se však rozhodnete svatbu v Řecku realizovat s předstihem, pro vaše „ANO“ uděláme maximum. Informace o všech dokladech a potvrzeních, které jsou potřebné pro svatbu v Řecku, vám rádi poskytneme na požádání v naší kanceláři Greece tours.
Kolik stojí svatba v Řecku?

Realizace svatby v Řecku je o něco dražší než svatební obřad u nás. Není však tak cenově nedostupná, jak se mnozí domnívají. Vše záleží na vašich požadavcích: na občerstvení, na květiny, na počtu hostů a výzdobě. Některé hotely na ostrovech nabízejí speciální balíčky, zahrnující svatební obřad i následující líbánky za speciální ceny. Přesnější cenovou kalkulaci vám na základě vašich požadavků rádi sestavíme v naší kanceláři.

Splňte si svůj sen a zažijte svatbu jako z pohádky. Kontaktujte nás!


Svatba jako z pohádky? Svatba v Řecku. Adresa : http://www.greece-tours.cz/recko/santorini/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Santorini, Kréta, překrásných svateb
Uloženo: 19.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde