Speciální typy tlumočení

Občas se objeví situace, kdy člověk vyžaduje poněkud jiný typ tlumočení, než na které je zvyklý. Běžný tlumočník náročnější a neobvyklou práci již nezvládá, je na čase, porozhlédnout se po někom novém, po někom, kdo se ve speciálních typech tlumočení vyzná. Sehnat skutečně kvalifikovaného tlumočníka může být problém. Kde ho najít? Jak mít jistotu, že bude skutečně kvalitní?
Tuto kvalitu vám zajistí společnost Direct Translations. Společnost Direct Translations se zabývá zprostředkováváním profesionálních překladatelů a tlumočníků mnoha různých jazyků, mnoha typů tlumočení a mnoha oborů. Nemusíte se tedy obávat, že tlumočník pro vás neexistuje! A o jakých konkrétních speciálních typech tlumočení vlastně hovoříme? Jedná se o soudní tlumočení, simultánní a konferenční. O co tedy jde? Simultánní tlumočení je jedním z nejnáročnějších typů. Je tvořeno pro velké skupiny na konferencích, odehrává se v reálném čase. Tlumočník musí být schopen rychle reagovat a musí dokonale znát cizí řeč.
Simultánní tlumočení se využívá při jednání na nejvyšší úrovni vůbec s využitím nejmodernější techniky – zvukotěsných kabin, popř. „šeptákových“ souprav. Dalším typem je konferenční tlumočení. Zde se obvykle překládají dlouhé, až několikaminutové celky. Jedná se také o jednu z nejtěžších způsobů tlumočení. A posledním typem speciálního tlumočení je tlumočení soudní. To je prováděno specializovaným soudním tlumočníkem, je zde vyžadován skutečně přesný překlad. Využít soudního tlumočníka můžete u svateb či notářských zápisů, ale i při soudních či policejních úkonech. Firma Direct Translations je schopna poskytnout všechny typy tlumočení. Pokud tedy hledáte profesionální tlumočníky, na které se můžete spolehnout, obraťte se právě na Direct Translations!

Speciální typy tlumočení Adresa : http://ditran.cz/cs/tlumoceni/soudni-tlumoceni
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: soudní tlumočení, Simultánní tlumočení, konferenční tlumočení
Uloženo: 22.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde