Španělština překlady

Španělština překlady (překladatel) - překlady ze španělštiny do češtiny a z češtiny do španělštiny. Španělský jazyk – kurzy španělského jazyka a doučování. Jazykové korektury -čeština a španělština.

Španělština (neboli kastilština) je jedním z nejrozšířenějších světových jazyků. Jako mateřský jazyk používá španělštinu přes 400 miliónů lidí. Kromě Španělska je španělština úředním jazykem ve všech jihoamerických státech kromě Brazílie, v oblasti Karibiku a v Mexiku. Díky hojnému počtu mexických emigrantů je španělština velmi rozšířená také ve Spojených státech amerických. Španělština spadá do kategorie románských jazyků, které se vyvinuly z latiny. V Evropě k nim můžeme zařadit například francouzštinu, italštinu, portugalštinu a rumunštinu.

V České republice je o španělštinu stále větší zájem, studentů na státních i soukromých školách každoročně přibývá. Španělsko se aktivně věnuje šíření svého jazyka a kultury, důkazem v České republice může být zřízení Instituto Cervantes v Praze. Jedná se o celosvětový projekt podpory výuky španělského jazyka podporovaný španělskou vládou.
Španělština překlady Adresa : http://www.spanelstina-preklady.eu/
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: Španělština překlady (překladatel)
Uloženo: 10.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde