Sms soutěž

Proč si vybrat zrovna www.DIGISMS.CZ ? Je to jednoduché, garantujeme výdej výhry, jsme pocitví vůči soutěžícím, nepoužíváme žádné podvody k tomu aby jsme oklamali naše soutěžící. V odpovědní sms Vám přesně řekneme jestli jste soutěž vyhrál(a) či ne. Zároveň Vám pomůžeme vyhrát díky informacím, které odešleme ve zpětné sms zdarma. Celkový počet již odeslaných sms, kolik jich ještě zbývá a také datum a čas kdy naposledy byla odeslána sms před Vámi. Naše online sms soutěž je jedinečná a přehledná nikdy nemlžíme co se týká ceny sms!

Vaší výhru Vám dopravíme domů do 15 dnů od výhry! Samozřejmostí je, že zaplatíme poštovné! Každý den přibudou nové a nové soutěže nebo si můžete přidat vlastní soutěž!

Přijďte si zdravě zasoutěžit a vyhrajte skvělé ceny! Jako například Nokia N97 nebo mininotebook Nokia booklet 3G.

Vše je jednoduché! Stačí když si vyberete požadované zboží z našich kategorií nebo z hlavní strany našeho webu. U každého produktu, který nabízíme je počet sms, které je nutné celkem poslat, aby mohla být cena odeslána výherci. Druhá důležitá věc u každého prodkutu je napsané "slovo", které indentifikuje produkt. A poslení důležitou věcí je telefonní číslo na které se má sms poslat. Všechny zmíněné informace jsou u každého produktu vyznačené.

Hned po odeslání sms Vám zdarma příjde sms, která Vám zodpoví Vaší odpověd na to jestli jste vyhrál(a) či nikoliv.

V příchozí sms bude uvedeno kolik sms je třeba ještě zaslat a zárověn datum a čas sms, která byla poslána před Vámi. To Vám umožní sledovat jak si vedete a případně k tomu přizpůsobit odeslání Vaší další sms! (počet odeslaných sms z jednoho tel. čísla není omezen)

Jedině u nás! Všechny sms jsou započítávány a i když zrovna nevyhrajete chtěnou soutěž! Tak pro Vás máme překvapení! Každá přijatá 500. (pětistá) sms vyhrává prémiovou cenu!

Další věcí proč soutěžit u nás je to, že disponujeme velkou návštěvností (tisíců za den) díky které se zajišťuje pro Vás pohodlný chod soutěží.

Tak honem na digisms.cz ať něco vyhrajete!

<a href="http://digisms.cz" title="sms soutěž">Sms soutěž</a>
<a href="http://digisms.cz" title="soutěžě">soutěže</a>
Sms soutěž Adresa : http://www.digisms.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: vyhrát!
Uloženo: 26.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde