katalog web stránek webber

Webber katalog web stránek vznikl v polovině roku 2007, především, pro lepší propagaci stránek uživatelů.

Zde se nabízí umístění odkazu s popisem web stránky, její náhledem a s možnosti zařadit stránku do kategorii, do které se řádí. To znamená, že pokud uživatel vlastníci web stránku o PC hrách nebo Flash hrách zaregistruje svojí stránku do kategorie Hry (PC, flash…). Tím získává možnost zdarma propagovat svůj web a přivést na své stránky nové návštěvníky nebo zákazníky a také dává šanci své web stránce na její lepší umístění ve výsledcích vyhledáváni.

Registrace nebo přidáni web stránky do katalogu:

Samotná registrace do katalogu webu stránek je velice jednoduchá. V menu zvolíte „Přidat okaz“ – po načtení nové stránky se zde nabízí dvě možností jak stránku přidat:

1.) kliknutím na zelené tlačítko „plus“ stránku přidáte bez registrace

* po zadáni URL adresy web stránky lze využit tzv. načtení META tagů z vašich stránek. To znamená, že ze stránky se načtou META tagy Title, Keywords a Description – tím si usnadníte prací a nebudete muset vypisovat informaci o svých stránkách ručně. Zbývající informace (Zvolit kategorii, RSS kanal, e-mail, náhled web stránky) můžete doplnit dle libosti. Pak stačí opsat kód z obrázku a stránka se odešle ke schváleni.

2.) existuje také možnost registrace. Postup je víceméně stejný, ale tím, že se zaregistrujete, ve své administraci budete mít přehled všech svých přidaných web stránek.

Funkčnost

Katalog stránek skutečně pomáhá v propagaci web stránek. Jako malou ukázku lze použit frázi „Stručné popisy her např“ při vyhledáváni přes google.cz – ve výsledku lze zpozorovat vyhledanou frázi ihned na první stránce výsledků.

Vlastní snaha získat lepší výsledky

Chci ale jen podotknout, že pouhým vytvořením web stránky a registraci v katalogu webber, nelze spoléhat na to, že bez vaši pomoci stránka bude na prvních příčkách ve výsledcích hledaní ve všech vyhledávačích. Proto, je nutné vámi vytvořenou web stránku propagovat na kvalitních katalozích webů, vyhledávačích a samozřejmě musíte splňovat alespoň základní kriteria SEO (optimalizaci pro vyhledávače).
katalog web stránek webber Adresa : http://webber.cz/katalog
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: katalog odkazů, web katalog, katalog webů, web odkazy, linkbuilding, add url
Uloženo: 23.04.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde