MyHOST.cz se představuje

V březnu 2008 se představil nový internetový portál, jehož cílem je pomoci začínajícímu, ale i pokročilému uživateli najít vhodné webhostingové zázemí pro web, internetový projekt či prezentaci. MyHOST.cz dává příležitost všem webhosterům z České republiky představit svou nabídku a to prostřednictvím vizitky webhostera zahrnující praktické informace, které ocení především koncový uživatel - potenciální zákazník.

MyHOST.cz vznikl na podporu nejen začínajících uživatelů internetu, ale také zkušených odborníků, včetně samotných webhosterů. MyHOST.cz je prostředí pro Vás. Prostředí, kde lze díky placeným, ale i bezplatným příspěvkům, představit webhostera či webhostingový program, přidat článek, novinku a samozřejmě i získat mnoho nových zajímavých informací.

Nábor webhosterů
Chcete představit svůj webhosting uživatelům na MyHOST.cz? Registrovat se můžete velmi jednoduše, a to zasláním objednávky e-mailem na adresu: host@myhost.cz . Do konce měsíce dubna platí pro každého webhostera zvýhodněná registrační cenová sazba, která se bude vztahovat na celou délku objednaného období. Více informací přímo na webu.

Nábor členů
Chcete přispívat svými články a novinkami na MyHOST.cz pravidelně? Staňte se členem Týmu MyHOST.cz a pomozte s rozvojem portálu také svými příspěvky. Jak se stát členem? Je to jednoduché. Pošlete motivační e-mail spolu s ukázkovým článkem či odkazem na reference, dále napište co od spolupráce očekáváte, proč byste byli právě Vy platným článkem Týmu MyHOST a pokud nás Vaše nabídka zaujme, stanete se platným členem Týmu. Své nabídky směřujte na e-mail: host@myhost.cz

Reklama
Spolu se spuštěním portálu MyHOST.cz se otevírá nové prostředí pro propagaci a reklamu na internetu. Prostředí určené pro webhostingové společnosti, prodejce z oblasti SW, HW,tvůrce webových stránek a mnoho dalších komerčních odvětví nejen s internetovým zázemím. Více informací o možnostech reklamy a inzerce na stránkách www.myhost.cz je k dispozici zde.
copywriting by Webcreative.cz


MyHOST.cz se představuje Adresa : http://www.myhost.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: hosting,webhosting,hostingy,webhoster,články,novinky,reklama,inzerce
Uloženo: 14.03.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde