Kvalitní e-komerce a www prezentace...

Jak už to v životě chodí, člověk se chybami učí. A tak se z webdesignérů amatérů stali poloprofesionálové a z poloprofesionálů profesionálové. Ti by Vám teď rádi pomohli s Vaší webovou prezentací, s e-shopem, s reklamou v internetu, s umístěním Vašich webů na předních pozicích ve vyhledávačích a jinými aktivitami, které povedou ke zvýšení Vaší úspěšnosti, návštěvnosti a tím i vyššímu zisku.

Jejich www prezentace na adrese http://e-komerce.kvalitne.cz by Vás časem ráda zasvětila do problematiky tworby www stránek a tvorby jiných forem zviditelňování se v celosvětové počítačové síti - v internetu. Dále se zaměřují na optimalizaci těchto online prezentací jak pro uživatele, tak i pro webové vyhledávače, respektive jejich indexovací roboty(např Google a jejich googlebot, ale i další velké světové i české vyhledávače), tzv. SEO(Search Engine Optimization). V další sekci je věnován prostor grafice optimalizované pro publikování v internetu, Flash aplikacím a animaci. Tematicky to prozatím uzavírá reklama v internetu, výměnné reklamní systémy, PPC(pay per click - plať za kliknutí) reklamní kampaně a podobné online aktivity.

To vše samozřejmě prozatím. Doufejme, že portál bude dynamicky expandovat a trhat si z internetového koláče čím dál větší porci koláče. Že si budou umět s urvaným soustem poradit mě po shlédnutí jejich výtvorů nenechalo napochybách a proto i já si u této party webdesignérů obědnal jejich služby.


Kvalitní e-komerce a www prezentace... Adresa : http://e-komerce.kvalitne.cz/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: www stránky, webdesign, e-komerce, obchod, e-shop, optimalizace, SEO
Uloženo: 30.01.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.5
Hodnocení webu: 4.7

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde