Tvorba webových stránek ceník

Webové stránky u nás pořídíte již za 4.500Kč. Díky kvalitnímu SEO obsadí první místa ve vyhledávačích. Stačí si najet na naše stránky a tam vidíte ihned ceník v oboru Tvorba webových stránek ceník

Dále nabízíme design webu podle vašich představ, intuitivní ovládání a nonstop podporu. Dynamické stránky slouží pro uživatelsky příjemnější administraci a díky možnostem, jako jsou vkládání obrázků nebo článků, mají daleko širší využití než stránky statické.

Standardně je k dynamickým stránkám také nabízena SEO optimalizace a analýza. Tyto stránky jsou vyhotoveny již do 5 dnů za cenu 4,500 korun. V naší nabídce jsou zahrnuty i redakční systémy. Nabízíme 100% zabezpečení systému, odborné poradenství, možnost návrhu a vytvoření celých systémů, implementace technologií AJAX, PHP, JQuery.

Tvorba webových stránek je stěžejní a klíčovou službou, kterou se zabýváme. Naším cílem je poskytnout profesionální služby v oblasti internetových prezentačních materiálů nebo tvorba e-shopu.

Při tvorba, pronájem e-shopu hledíme především na grafické zpracování, které je důležité pro oblíbenost a příjemnost webu. Dále zajišťujeme standardní administraci, jako je vkládání, úprava a prodej zboží. Také však zprostředkováváme pronájem e-shopu, který je hojně využívaný díky nízkým počátečním investicím, a díky partnerství s naší firmou získáte tisíce zákazníků.
Tvorba webových stránek ceník Adresa : http://www.web-way.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: Tvorba webových stránek, Tvorba webových stránek ceník, Tvorba webových stránek
Uloženo: 08.11.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde