Perfektní internet - Nej nabídky na netu

A pokud zrovna nejste při penězích, tak by jste měli zvýšit svoji pozornost, protože víme, jak získat až 100% slevy. Ne, opravdu, tohle není vtip.

Domovská stránka je první věc, kterou uvidíte, při spuštění prohlížeče a je to brána do světa internetu. Dejme uživatelům moc, oni rozhodnou, jak bude jejich vlastní brána vypadat, kdo jiný by to měl lépe rozhodnout, než oni sami.

Tahle myšlenka posledních 5 let pomáhala vytvářet budoucnost internetu a vznik společnosti WazzUb .

Dokonalý internet, to je internet na jedné straně, Váš styčný bod ve virtuálním světě, ze kterého můžeme vstoupit tam, kam chodíte, nebo potřebujete chodit nejčastěji.

Pro nepřihlášeného uživatele stránka vypadá takhle:



Vidíte zde klasické okna, vrchní lištu, vyhledávací nástroje, zajímavé odkazy a tlačítka na oblíbené služby. Widgety / okna - jsou takové miniaplikace, které se mění a každý určitě ocení jiný obsah.

Jsou zde: Hry, Novinky/Zprávy, Videa, Email/Sociální společenství a hlavně okno s nejlepšími nabídkami, díky kterému vznikl tento příspěvek.

Nejlepší nabídky na internetu

Nejlepší nabídky na internetu se na domovské stránce zobrazují v jednom z oken (YOUR FAVOURITE DEALS).

Máte tedy okamžitě přehled o nejlepších cenách a akčních nabídkách. A to celosvětově! Vždyť jen v Česku se za zboží zakoupené elektronickou formou obchodu utratilo přes 37. miliard Kč.

Celý článek ZDE

Budoucnost je v nejlevnější nabídce, pohodlí, dostupnosti a hlavně pohodlnosti spotřebitele.

Přejďete rovnou na nabídku kliknutím na My Deals v šedé vrchní liště a zobrazí se Vám:



Pro představu, jsou zde například nabídky módního oblečení společnosti Vancl , která je podobně jako Alza.cz pouze internetový obchod a zasílá objednávky do 93 zemí světa. Je číslo 1. v Číně co se týče prodeje módy a oblečení přes internet a na jejich kolekcích se podílejí návrháři z celého světa.

Dále zde také vidíme okno nejznámější internetové aukční síně eBay (Aukro).

Více o eBay ZDE

Nejstarší internetový obchod Amazon.com s tržbou 7.miliard USD, kde koupíte snad cokoliv, na co si jen vzpomenete, má zde také svůj prostor. Bez platby za dopravu a bez celních poplatků.

Více o Amazon ZDE

Pro české spotřebitele, kteří nejsou jazykově vybaveni, nebo mají raději vše hezky česky doporučuji mít naistalován prohlížeč Google Chrome ZDE . Výhoda je právě, že tento prohlížeč překládá ze všech jazyků, obsah Vámi navštěvovaných webových stránek, v reálném čase. Některé společnosti zatím nemají češtinu na svých webech k dispozici (ne každý na světě totiž umí česky). Takže alespoň taková alternativa, chcete-li být součástí světového dění na spotřebitelském poli. Platby jsou sice v dolarech, ovšem moderní internetové bankovnictví, internetové peněženky a kreditní karty s tímhle rozhodně problém nemají, to mi věřte.



Záleží na každém uživateli, jaké nabídky si zde nechá zobrazit. Internet budoucnosti totiž spojuje vše v jeden celek. Záleží pouze na Vašem vkusu, perfektní internet se Vám přizpůsobí.

Jak získat slevy?

V rámci marketingové podpory projektu WazzUb existujte možnost získat slevové body, právě na nejvýhodnější nabídky na internetu. Akce je omezena pouze na beta spuštění, tedy do 1.7.2012. Máte šanci velmi výrazně ovlivnit své slevy až do výše 100% na cokoliv.

Neváhejte, udělejte také něco pro sebe, udělejte radost svým blízkým a splňte si své sny. Body můžete měnit za slevy, ale i hrát s nimi, a o ně, různé zábavné online hry, nebo je v soutěži směnit za opravdové peníze.

Co pro to musím udělat?

Bez práce nejsou koláče a zadarmo Vám v dnešní době, stěží, jen tak někdo něco dá. Pozorně čtěte a následujte postup:

1. Registrujte se přes tento odkaz
KLIKNĚTE ZDE
___________________

do své kanceláře, přes kterou budete mít individuální vstup na svůj perfektní internet. Po zadání vašeho jména, hesla, státu a opsání kódu vám na mail příjde potvrzující mail, přes který se znovu do své kanceláře přihlásíte(nebo přes ikonku klíče na stejné stránce).



Nejsou vyžadovány žádné důvěrné informace, je to rychlé a stále se spíše doporučuje využít pro registraci váš Gmail účet.

2. Ve své kanceláři vidíte link,
přes který budete přesměrování na váš osobní vstup pro perfectinter.net a svoji domovskou si můžete upravit, fantazii se meze nekladou.

Může vypadat například takhle:



Výhodou WazzUb je nový pohled na internet, kde vy jakožto uživatel máte mnohem více možností ovlivňovat obsah internetu. Všichni uživatelé domovských stránek mají možnost vznést svůj nápad, požadavek, nebo vizi perfektního internetu.

Chcete další hry, nebo vylepšení?

Není problém, hlasujte, vznášejte své názory a účastněte se anket na WazzUb společenství, nové sociální síti. Budoucnost je v rukou uživatelů!

Více o nové sociální síti ZDE

3. Ve své kanceláři také naleznete
svůj zvací červený link, pomocí kterého pozvěte své známé a přátele k vyzkoušení domovské stránky. Dáte jim tedy možnost také sbírat body, které je možné vyměnit právě za slevy, nebo o ně můžete se svými přáteli hrát a soutěžit.

Můj zvací link zde:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=82d20
(kopírujte pomocí ctrl+c / ctrl+v, nebo jednoduše klikněte ZDE )

Za každého, koho pozvete získáte 1 deal point bod, ale také za každého, koho přivede Váš kamarád až do 5.té generace hluboko (5×5x5×5x5).

Během chvíle, a tím, že pozvete třeba jen 3 své kamarády se Váš deal point účet může snadno vyšplhat až ke 100. Už můžete pomalu koukat čím si uděláte radost, nabídka je velmi široká a dovolil bych si tvrdit i neomezená.

Tahle možnost platí do 1.7.2012 je ZDARMA a ani v budoucnu se nebude za využívání WazzUb a perfectinter.ne
Perfektní internet - Nej nabídky na netu Adresa : http://wazzub.blogz.cz/2012/04/26/perfektni-internet-nej-nabidky-na-netu/
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: nejlepší nabídky, nejvýhodnější, slevy, zboží, srovnání cen, nejnižší ceny
Uloženo: 27.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde