Jak na webhosting

Pokud si píšete vlastní deníček a nechcete si ho nechávat jen pro sebe, chcete se podělit s přáteli o své fotografie, jste amatérský spisovatel, rozjíždíte své podnikání nebo internetový obchod, je dobré se zamyslet, kam své stránky uložit, nahrát. V dnešní době se běžný člověk bez internetu neobejde a vlastními stránkami na internetu oslovíte spousty lidí. A o to přeci jde, abyste byli vidět a předali své informace dál. S vlastní doménou si vás návštěvníci lépe zapamatují a budou se na vaše stránky vracet.

Webhosting je místo na internetu, které si většinou pronajímáte pro provoz vlastní webové prezentace, firemních stránek, blogu, internetového obchodu, nebo třeba fóra. Většina firem nabízí i další funkce, jako jsou e-maily a jim odpovídající rozhraní, nebo lépe řečeno klienta a další více či méně známé doplňky, třeba počítadlo návštěv.
Druhou velmi důležitou záležitostí je doména. Pro jednoduchý příklad – doména je například idnes.cz, seznam.cz, google.com. Tyto domény jsou unikátní a dovedou vás, pokud je zadáte do prohlížeče, na správné místo. Pokud si založíte firmu s označením Elektro Mareš, pravděpodobně si založíte doménu elektro-mares.cz, mares-elektro.cz nebo podobnou. Tato doména bude pouze vaše a to do té doby, dokud budete platit její prodloužení. Zde se hodí doplnit, že registrace domén je prováděna většinou na 1 rok nebo delší období.

V této chvíli máte představu, co je webhosting a co je to doména. V případě, že rozumíte tvorbě webových stránek, zbývá tyto stránky nahrát a těšit se z návštěv. Pokud tvorbě stránek nerozumíte a přesto chcete své webové stránky s vlastní doménou, obraťte se na profesionály z teamu Viditelně!

I oni vědí a chápou, že rozjezd v podnikání není jednoduchý, proto do své nabídky zahrnuli dvě rozhraní pro snadnou tvorbu stránek. Jedním z těchto rozhraní je Softaculous, který Vám umožní na několik kliknutí myší rozjet internetový obchod, blog i fórum. Druhým je RVSiteBuilder, ve kterém je tvorba stránek jednoduchá jako práce v moderním textovém editoru. V sedmi krocích si vyberete z více jak 3 000 témat podle vašeho oboru, vložíte informace, kontakty, nabídku, zveřejníte a jste na webu. V případě, že si nebudete vědět rady, je pro vás připravena technická podpora, která je připravena na všechny vaše otázky.

Cílem webhostingu Viditelně! je pro rozjezd vašich stránek nabídnout na jedné straně levný webhosting, na straně druhé kvalitní a profesionální služby.
Teď se jistě ptáte, jak začít. Přejděte na stránky http://www.viditelne.com, vyberte si požadovaný hostingový plán, který vám bude vyhovovat, registrujte si vlastní doménu a poté již postupujte dle dostupných návodů. Vše je samozřejmě tak jednoduché, že stačí znalost orientace na internetu.

Jak na webhosting Adresa : http://www.viditelne.cz
Kategorie: Internet, email, služby
Klíčová slova: webhosting, hosting, tvorba webu, www, stránky, domén
Uloženo: 26.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: Anketní­ systém - ankety, nástěnky, vzkazní­ky zdarma.

 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde